Baci Rød Blonde G-streng

DKK 65,00

  • Rød G-streng med snøredetaljer
  • Regulerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27086 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808166277

Rød blonde G-streng fra Baci

Denne trusse er alt, hvad du behøver! En fræk rød blonde G-streng som denne giver dig et forførende look. G-strengen kan bruges alene, eller du kan kombinere den med et af de mange andre sexet lingerisæt fra Baci Lingeri.

Trussen har en flot rød farve, og er pyntet med hvid snøre foran. Stroppen rundt om hoften er justerbar, så du kan få G-strengen til at sidde helt rigtigt. Du kan nemt bruge G-strengen med et par nipple covers eller sammen med en babydoll lingerikjole.

En behagelig pasform med Baci Lingeri

For at give dig den bedste oplevelse med laver Baci deres produkter i strækbare og bløde materiale. Så kan du nemlig føle dig godt tilpas samtidig med, at du ser fræk og uimodståelig ud. Deres produkter har også ofte justerbare stropper eller lukninger, der gør det muligt at tilpasse pasformen.

En rød blonde G-streng som denne er ingen undtagelse. G-strengen er lavet i 90% polyester og 10% spandex. Trussen kan derudover nemt justeres med stroppen rundt om hoften, der kan gøres større eller mindre.

Den rigtige størrelse til dig

Denne trusse fås i størrelse XL. Selvom G-strengen er lavet i et strækbart materiale og kan justeres, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder ud af om denne størrelse passer til dig.

Størrelsen XL svarer også til en størrelse 42. Du kan også måle din hofte for at se, hvordan trussen vil passe. Størrelsen passer et hoftemål omkring 106-114 cm.

Vægt30 g
Farve

Rød

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Størrelse

XL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Rød G-streng med snøredetaljer
  • Regulerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Rød Blonde G-streng”