Baci Plus Size Sort Catsuit med Hofteholder

DKK 199,00

  • Smukt catsuit med hofteholder
  • Flot mønster på top og strømper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25272 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808176580

Sort catsuit med hofteholder fra Baci Lingeri

Føl dig fræk og forførende som aldrig før med et sort catsuit med hofteholder fra Baci Lingeri. Catsuittet har en tætsiddende pasform med stribet mønster. Derudover er den prydet med huldetaljer og blonder.

Dragten er lavet i et dejligt strækbart og behageligt materiale, så du føler dig godt tilpas. Du kan gøre dragten endnu frækkere ved at bruge den uden trusser under – så skal du heller ikke have den af lige med det samme, når din partner ikke længere kan holde fingrene fra dig.

Flotte detaljer og lækker pasform

Det franske mærke Baci skaber designs, der ikke bare ser frække ud, men som også får dig til at føle dig fræk og uimodståelig. Derfor er der lagt vægt på en god og behagelig pasform. Denne opnås med det bløde og strækbare materiale bestående af 93% nylon og 7% spandex.

Derudover er catsuittet prydet med flatterende og flotte detaljer, der viser dine former frem på smukkeste vis. De fine striber, hullerne ved hoften og strømpekanterne såvel som blonderne ved kanten på toppen og strømperne er med til at gøre dette catsuit smukt.

Er plus size den rette størrelse for dig

For at få den bedste pasform med et sort catsuit med hofteholder som dette, er det naturligvis vigtigt, at du vælger den rette størrelse. Denne model er en plus size størrelse, der svarer til størrelsen 44-50.

Størrelsen passer en D-DD skål, en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm. Mål gerne dig selv for at få en bedre ide om hvordan størrelsen passer dig.

Vægt99 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Smukt catsuit med hofteholder
  • Flot mønster på top og strømper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Sort Catsuit med Hofteholder”