Baci Plus Size Langærmet Catsuit

DKK 199,00

  • Gennemsigtigt catsuit med mønster
  • Catsuittet er bundløst
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E29048 Kategorier: , , , , ,

Plus size langærmet catsuit fra Baci Lingeri

Føl dig fræk og forførende i dette tætsiddende plus size langærmet catsuit fra Baci Lingeri. Catsuittet har et utrolig flot mønster, der vil smyg sig til din krop – og takket være det strækbare og bløde materiale vil du føle dig godt tilpas i det afslørende out.

Catsuittet er bundløst, hvilket vil sige, at der er nem adgang til dit intime område. Det er praktisk, for vi kan godt love dig, at din partner ikke kan holde fingrene for sig selv, når du viser dig frem i dette outfit.

Tætsiddende catsuit med flot mønster

Et catsuit er per definition tætsiddende. Men bare rolig. På grund af materialets strækbare kvalitet, vil du føle dig godt tilpas. Dragten vil følge dine former uden at stramme, og det flotte mønster vil fremhæve din smukke figur.

Dragten er en onepiece, hvilket vil sige, at den er nem at tage af og på, og ikke har nogen lukninger. Når du bærer catsuittet uden trusser under, skal du dog ikke bekymre dig om at tage den af lige med det samme.

Oplev en behagelig pasform

Baci Lingeri skaber designs, der føles lige så sexet, som de ser ud. Derfor vil du også føle dig fræk og forførende dette plus size langærmet catsuit. Størrelsen plus size svarer til str. 44-50 og passer en D-DD skål.

Du kan med fordel måle din omkreds lige under brystet samt talje og hofte for at se, hvordan størrelsen passer dig. Plus size fra Baci svarer til en omkreds på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt107 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Gennemsigtigt catsuit med mønster
  • Catsuittet er bundløst
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Langærmet Catsuit”