Baci Plus Size Catsuit med Stropper

DKK 199,00

  • Gennemsigtigt catsuit med fine detaljer
  • Tynde stropper forbinder strømperne
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29061 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808200469

Forførende plus size catsuit med stropper

Vælg dette forførende outfit til en særlig anledning hvor din partner skal forføres som aldrig før. Det tætsiddende plus size catsuit med stropper smyger sig til din krop, og viser alle dine fordele frem på den frækkeste måde.

Det gennemsigtige stof overlader ikke meget til fantasien, og er samtidig pyntet med blomstrede detaljer og mønster på både toppen og strømperne. De to dele forbindes af tynde stropper hele vejen rundt.

Gennemsigtig med feminine detaljer

Catsuittet er fyldt med feminine detaljer, der pynter både forside og bagside. Også strømperne har et fint blomstret motiv, der går op langs benene. Mønstreret er dog ikke placeret, så det skjuler noget. Det gennemsigtige catsuit viser det hele!

Du kan med fordel vælge at bruge dette plus size catsuit med stropper uden trusser under. Så skal du heller ikke bekymre dig om at have det af igen lige med det samme. Det er dog både nemt og hurtigt takket være det strækbare materiale, der også gøre den tætsiddende dragt behagelig at have på.

Blød og strækbar kvalitet med Baci Lingeri

Med produkter fra Baci Lingeri kan du være sikker på en behagelig pasform. Deres materialer er altid lavet i en blanding, der giver dem en særlig elastisk kvalitet, og samtidig bevarer deres blødhed.

Baci’s plus size svarer til en størrelse 44-50. Størrelsen passer en D-DD skål, en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt 80 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Gennemsigtigt catsuit med fine detaljer
  • Tynde stropper forbinder strømperne
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

X