Baci Plus Size Catsuit i Sort

DKK 199,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bundløst one-shoulder catsuit
  • Romantisk mønster med roser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29050 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808200247

Romantisk Baci plus size catsuit i sort

Dette smukke catsuit udstråler sensualitet og romantik, og er det perfekte outfit til en særlig fræk aften i godt selskab. Baci plus size catsuit i sort er en tætsiddende one-shoulder dragt i et gennemsigtigt materiale, der er prydet med et smukt rosemønster.

Både på toppen og benene er der et forførende net, der ikke overlader meget til fantasien. Skulle det ikke være frækt nok, så er catsuiten endda også bundløs, så du kan beholde den på, når den romantiske aften bliver mere hed.

Pikante detaljer der forfører

Et catsuit er kendetegnet ved sin tætsiddende pasform, der dækker fra top til tå. Men ikke nok med at alle dine former vises frem, så er denne Baci plus size catsuit i sort også dækket med smukke og pikante detaljer, der gør det hele endnu frækkere.

Dragten er lavet i et strækbart materiale, så du nemt kan få den af og på, og så den følger din kropsform uden at sidde for stramt eller irritere. Den gennemsigtige dragt dækker godt nok det meste af kroppen, men der er ingen fare for, at den bliver for sober.

Hvad betyder plus size hos Baci Lingeri

Dette catsuit er en plus size fra Baci Lingeri. Men denne størrelse kan betyde mange ting alt efter producenten. Derfor anbefaler vi, at du måler dig, så du kan se, om denne plus size størrelse vil passe. Baci plus size catsuit i sort svarer til størrelserne 44-50 på grund af det strækbare materiale.

Størrelsen passer til en D-DD skål, en omkreds målt lige under barmen på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm. Ved at måle din omkreds, talje og hofte kan du være mere sikker på, at dette er den rette størrelse for dig.

Vægt110 g
Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

XL/XXL

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bundløst one-shoulder catsuit
  • Romantisk mønster med roser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Catsuit i Sort”