Baci Plus Size Catsuit i Blonde

DKK 199,00

  • Catsuit med hofteholder
  • Smukt blomstrede blondemønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25258 Kategorier: , , , , ,

Prøv dette frække Baci plus size catsuit i blonde

Skab en uforglemmelig aften med det frække Baci plus size catsuit i blonde. Dragten er dækket af smukke blomstrede blonder, der er feminine og forførende. Catsuitet er med hofteholdere der leder til strømper, der er i samme blomstrede blondemønster.

Den korsetlignende top har et afslørende snøremønster fra top til bund. Det tætsiddende outfit vil føles behageligt at have på, da det er fremstillet i et særligt strækbart materiale. Gør outfittet endnu frækkere ved at gå uden trusser eller kombiner det med et par matchende frække G-streng trusser.

OBS! Trusser er ikke inkluderet.

Feminint og forførende outfit

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i et sexet lingeri outfit. Det gør dig nemlig kun mere fræk, når du også føler dig sexet og forførende. Derfor er Baci plus size catsuit i blonde heller ikke bare designet til at se sexet ud. Det er også skabt til at få dig til at føle dig sexet.

Dette opnås ved et flatterende design, der understreger dine fortrin. Derfor skaber det frække mønster af snøre langs toppen også en slankende effekt, der fremhæver din taljer. Derudover gør det strækbare materiale, at den tætsiddende pasform ikke strammer eller føles ubehagelig.

Tætsiddende og behagelig pasform

Baci Lingeri skaber smukke og frække designs til kvinder, der ønsker at føle sig sexet og forførende. Derfor vil du også opleve, at dette Baci plus size catsuit i blonde gør dig uimodståelig på grund af den flatterende pasform og afslørende detaljer. Det strækbare materiale gør, at størrelsen kan passes af flere forskellige kropsforme.

Du kan måle dig for at se, hvordan størrelsen passer til dig. Bacis plus size svarer til størrelserne 44-50 og en D-DD skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt110 g
Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

XL/XXL

Oversigt

  • Catsuit med hofteholder
  • Smukt blomstrede blondemønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Catsuit i Blonde”