Baci Plus Size Bundløs Catsuit

DKK 199,00

  • Bundløs og gennemsigtig catsuit
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Flotte detaljer på top og strømper
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29058 Kategorier: , , , , ,

Plus size bundløs catsuit fra Baci

Forkæl dig selv eller din partner med dette plus size bundløs catsuit. Catsuittet har et forførende snit, der fremhæver dine feminine former på frækkeste vis. Den tætsiddende dragt giver et pirrende kig til alle de rigtige steder.

Catsuittet er lavet i et gennemsigtigt materiale med en ekstra strækbar kvalitet, der gør det nemt at få dragten på og af igen. De behøver dog ikke bekymre dig om sidstnævnte, hvis du bruger catsuittet uden trusser under.

Catsuit med forførende detaljer

Materialets gennemsigtige kvalitet er langt hen af vejen nok til at få din partners opmærksomhed. Men dragten er naturligvis også pyntet med forførende detaljer, der gør den ekstra fræk. Både ved brysterne og hoften er der et zig-zag mønster, der fremhæver dine former og virker som blikfang.

Samme mønster går igen ved strømpernes kant, der også er prydet med et flot snøre mønster. Et catsuit med strømper som dette er et klassisk frækt lingerioutfit, der med garanti vil føre til en uforglemmelig aften.

En god pasform med Baci Lingeri

Udover at få dig til at se fræk ud er det selvfølgelig vigtigt, at sexet lingeri får dig til at føle dig godt tilpas. Derfor skaber Baci Lingeri designs i strækbare og bløde materialer, der gør, at du føler dig mindst lige så sexet, som du ser ud.

Dette plus size bundløs catsuit svarer til en størrelse 44-50 og passer en D-DD skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt93 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Bundløs og gennemsigtig catsuit
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Flotte detaljer på top og strømper
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Bundløs Catsuit”