Baci Plus Size Bundløs Catsuit i Sort

DKK 199,00

  • Catsuit med smukt mønster
  • Catsuittet er bundløst
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E29047 Kategorier: , , , , ,

Bundløs catsuit i sort fra Baci Lingeri

Leder du efter det perfekte outfit til en fræk og forførende aften sammen med din partner? Så er dette bundløs catsuit i sort måske det helt rigtige. Den tætsiddende pasform overlader ikke meget til fantasien, hjulpet godt på vej af stoffets gennemsigtige kvalitet og det, at dragten er bundløs.

Catsuittet har et fint mønster over maven med et blomstret motiv, der indrammes af et zig-zag mønster både på forsiden og bagsiden. Ved lårene er der et flot snøre mønster, der imiterer strømper, og giver et endnu frækkere look.

Flot og forførende mønster

Med et bundløs catsuit i sort har du alt, hvad du behøver. Catsuittet bæres nemlig uden noget under, så der med dens bundløse kvalitet er nem og fræk adgang til at tage aftens udfoldelser videre.

Mønsteret der dækker catsuittet består af et blomstret motiv og zig-zag mønster. Takket være det strækbare materiale som dragten er fremstillet i, vil du hurtigt og nemt kunne smutte i det forførende outfit.

En god pasform til din figur

Baci Lingeri skaber designs til alle kvinder. Deres designs er skabt med din komfort i tankerne. Der er nemlig ingen, der siger, at frækt og sexet lingeri ikke kan være rart at have på. Derfor er dette catsuit også lavet i et dejlig blødt og strækbart materiale.

Størrelsen plus size svarer hos Baci til en størrelse 44-50 og en D-DD skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt99 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Catsuit med smukt mønster
  • Catsuittet er bundløst
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Bundløs Catsuit i Sort”