Baci Plus Size Bodysuit

DKK 199,00

  • Flatterende bodysuit med hofteholder
  • Smukke detaljer med blonde og net mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25260 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808176467

Baci plus size bodysuit – det perfekte frække outfit

Med dette Baci plus size bodysuit får du en fræk alt-i-en løsning på flere måder. Bodystockingen er en tætsiddende kjole og hofteholder på én og samme tid. Og hvis det ikke skulle være nok, så er den også designet, så den både ser fantastisk forførende ud, samtidig med at du vil føle dig mere sexet end nogensinde før.

Bodysuiten har en pasform, der sidder tæt uden at stramme. De mange fine detaljer i designet er lavet til at fremhæve og forme dine fortrin på smukkeste vis. Komfort går hånd i hånd med sexappeal med et outfit som dette.

En forførende pasform der flatterer

Som altid får du kvalitetslingeri fra Baci Lingeri, der er designet til at føles behageligt og se ultrafrækt ud på samme tid. Baci plus size bodysuit har en dyb udskæring med netmønster foran. Udskæringen går ned i en V-form, der først og fremmest fremhæver din kavalergang.

Netmønsteret i den dybe udskæring og ved taljen er med til at fremhæve og give en optisk slankende effekt ved taljen. Bodysuiten bliver kun mere fræk af hofteholderne og netstrømperne. Det bundløse dress vil uden tvivl gøre dig uimodståelig.

Baci Lingeri – sexet og komfortabelt

Hvem siger, at sexet lingeri ikke også kan være komfortabelt – det gør Baci Lingeri hvert fald ikke. De er mestre til at skabe designs, der former og fremhæver de helt rigtige steder samtidig med, at du kan føle dig godt tilpas. Baci plus size bodysuit svarer til størrelserne 44-50.

Du kan med fordel måle dig selv for at se, hvordan størrelsen passer til dig. Størrelsen passer til en D-DD skål, en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142. Det ekstra strækbare materiale giver en god pasform, hvad end du er tættest på str. 44 eller 50.

Vægt110 g
Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

XL/XXL

Oversigt

  • Flatterende bodysuit med hofteholder
  • Smukke detaljer med blonde og net mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Bodysuit”