Baci Plus Size Blonde Bodystocking i Sort

DKK 239,00

  • Flot blonde bodystocking med lange ærmer
  • Forførende bar ryg med bindebånd
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E27055 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808171035

Forførende blonde bodystocking i sort fra Baci

Lad dig forføre af denne smukke blonde bodystocking i sort fra Baci Lingeri. Bodystockingen er dækket af smukke blonder, og den har derfor også et let gennemsigtigt look. Bagpå har den en smuk åben ryg, der kun brydes af et bånd oppe foroven.

Bodystockingen er lavet i et blødt og dejlig strækbart materiale, der ikke bare gøre det nemt at tage den tætsiddende dragt på men som også gør det rart at have den på – også i længere tid.

Flotte detaljer og behagelig pasform

Denne bodystocking er perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med komforten, når det kommer til dit sexet outfit. Bodystockingen er nemlig lige så forførende, som den er behagelig. Du kan derfor føle dig fræk og godt tilpas på samme tid.

Den bare ryg er en fræk detalje, der kun gør den blonde bodystocking i sort endnu flottere. Du lukker nemt bodystockingen ved skridtet med to trykknapper. Du kan også bruge den sammen med et par jeans, hvor de flotte blonder ville være en smuk detalje under en skjorte eller anden bluse.

Er plus size den rigtige størrelse for dig?

Baci Lingeri laver deres designs i flere størrelser. Deres plus size størrelse svarer til en størrelse 44-50. Du kan med fordel tage nogle mål for at finde ud af, om denne størrelse passer dig.

Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm. Størrelsen passer også dig, der normalt bruger en D eller DD skål.

Vægt129 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Flot blonde bodystocking med lange ærmer
  • Forførende bar ryg med bindebånd
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Blonde Bodystocking i Sort”