Baci Plus Size Åbent Catsuit

DKK 199,00

  • Catsuit med åben bund
  • Fine detaljer ved maven
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29056 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808200360

Åbent catsuit fra Baci Lingeri

Der er ikke noget mere frækt end et afslørende og tætsiddende outfit. Et åbent catsuit som dette vil uden tvivl være en stor succes, når du viser dig frem for din partner. Outfittet har en tætsiddende pasform med frække detaljer, der samtidig også fremhæver dine fordele.

Catsuittet har et flot åbent snit ved de brede bånd, der forbinder toppen med strømperne. En fin detalje er den runde åbning ved brystet. Ved maven er der et blomstret mønster og et diskret kantmønster, der går rundt ved taljen.

Catsuit med afslørende detaljer

Catsuittet er i sig selv ret afslørende takket være den tætsiddende pasform og materialets gennemsigtige kvalitet. Men derudover giver hofteholdersnittet også noget ekstra til det frække outfit. Et åbent catsuit som dette overlader ikke meget til fantasien.

Du kan med fordel bruge catsuittet uden trusser under. Det vil helt klart være en uimodståelig fristelse for din partner. Dragten er lavet i et materiale, der er både blødt og fleksibelt. På den måde vil du føle dig godt tilpas.

En behagelig pasform der flatterer

Med Baci Lingeri får du ikke bare et design, der er skabt til at forføre og se frækt ud. Du får også lingeri, der er skabt til at føles godt, og som er fremstillet med din komfort i tankerne. Derfor er materialet både strækbart og dejlig blødt.

Men størrelsen er selvfølgelig også vigtig, for at du føler dig godt tilpas i outfittet. Plus size svarer til størrelsen 44-50 og passer dig, der normalt bruger en D-DD skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 90-122 cm, et taljemål på 81-112 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt93 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL/XXL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Catsuit med åben bund
  • Fine detaljer ved maven
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. 44-50

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Plus Size Åbent Catsuit”