Baci Open Cup BH-sæt

DKK 249,00

  • BH-sæt i lækker kvalitet
  • Sæt med BH, G-streng og hofteholder
  • Detaljer med blonder og sløjfer
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Et forførende og frækt Baci open cup BH-sæt

Du vil med garanti føle dig fræk og sexet, når du ifører dig dette Baci open cup BH-sæt. Sættet indeholder en delikat open cup BH, der på frækkeste vis indrammer og fremhæver dine bryster. Med detaljer som blonder og sløjfer får du et feminint og klassisk elegant lingerisæt, der udstråler sensualitet.

Udover en åben BH får du også matchende g-streng trusser og hofteholder. Trusserne er i samme delikate og gennemsigtige materiale og med blonder foran. Hofteholderen bindes flere steder sammen med sløjfer – også bagpå hvor der er et pirrende kig til dine balder.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Sæt krydderi på hverdagen

Frækt lingeri er særdeles effektivt, hvis du ønsker at sætte lidt ekstra krydderi på hverdagen. Din partner vil uden tvivl finde dig uimodståelig, når du fører dig frem i dette sæt. Brug det som en glædelig overraskelse hvad end der er en særlig anledning eller ej.

Hele sættet er lavet i et elastisk materiale, så du opnår den bedste pasform. Derudover kan hofteholderen justeres med sløjferne og BH’en har stropper, der kan tilpasses. Det frække Baci open cup BH-sæt fås i størrelse S/M og M/L.

Baci lingeri – kvalitet og god pasform

Baci lingeri er hurtigt blevet et af markedets mest populære brands, når det kommer til sexet lingeri til kvinder. Det franske mærke skaber smukke, sensuelle og frække designs, der er skabt til at føles lige så godt, som de ser ud.

Derfor får du også et lingerisæt, der er skabt i et materiale, der kan strækkes, og som føles blødt mod huden. Baci open cup BH-sæt er designet til at fremhæve og forme dine kvindelige former på bedste vis, og kan tilpasses for at give dig den bedste oplevelse.

Vægt154 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • BH-sæt i lækker kvalitet
  • Sæt med BH, G-streng og hofteholder
  • Detaljer med blonder og sløjfer
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Open Cup BH-sæt”