Baci Open Cup BH Sæt i Rød

DKK 169,00

  • Rødt lingerisæt med åben BH
  • Justerbare stropper på BH og trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27065 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Rødt lingerisæt med åben BH
  • Justerbare stropper på BH og trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Beskrivelse

Forfør med et Baci open cup BH sæt i rød

Forfør din partner som aldrig før med dette ultrafrække Baci open cup BH sæt i rød. Den åbne BH og frække G-streng matcher ikke bare hinanden, men vil også matche din krop. Med masser af mulighed for at justere og tilpasse er dette lingerisæt perfekt til de fleste kvinder.

Sættet består af en åben BH, der indrammer dine bryster med pirrende stropper. Stropperne kan justeres på ryggen. G-strengen har et bredt forstykke med stropper i siderne, der går om på bagstykket og danner i et forførende mønster ved bagdelen.

Justerbart og behageligt

Det der gør dette sæt ekstra lækkert er, at du kan justere både trusser og BH. BH’ens stropper kan tilpasses på ryggen, samtidig med at den lukkes med et bindebånd, der derfor også kan justeres til lige præcis din kropsform.

Trussens stropper kan ligeledes reguleres bagpå. På denne måde kan du sikre dig, at det forførende Baci open cup BH sæt i rød følger din kropsform uden at stramme. Da sættet også er lavet i et strækbart materiale, opnår du en god og behagelig pasform.

Den rigtige størrelse til dig

Baci Lingeri laver sexet undertøj til kvinder, der skal føles lige så godt, som det ser ud. Dette lingerisæt er en såkaldt onesize, og kan på grund af det strækbare materiale og justerbare stropper, passes af flere forskellige størrelser. Du kan måle dig for at se, om denne onesize model er noget for dig.

Bacis onesize svarer til størrelserne 36-42 samt en B-C skål. Sættet passer en omkreds målt lige under barmen på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Detaljer
Vægt90 g
Farve

Rød

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Open Cup BH Sæt i Rød”