Baci Mørke Rød Babydoll med Blonder

DKK 239,00

  • Smuk og romantisk babydoll
  • Åben ryg med flot halterneck top
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
M/L
M/L
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Forførende sød Baci mørke rød babydoll

Denne babydoll kjole er romantisk, smuk og utrolig fræk. Med sin tætsiddende blonde halterneck top, der giver et uimodståeligt kig til dine bryster, er der tale om en utrolig forførende lingerikjole.

Den frække top er kombineret med et kort skørt i et satinlignende stof, der udstråler elegance og giver høj komfort. Baci mørke rød babydoll er det perfekte sexet lingeri, hvor du føler dig godt tilpas, samtidig med at du udstråler sensualitet og frækhed.

Lingeri der ser og føles som en drøm

Baci Lingeri er et fransk mærke, der på kort tid er blevet yderst populært. De skaber nemlig lingeri, der ikke bare ser godt ud, men som føles mindst lige så godt at have på. Derfor vil denne babydoll, også føles som en drøm.

Det strækbare materiale sikrer dig den bedste komfort. Du vil simpelthen have lyst til at have den frække babydoll på hele dagen – og vi er sikre på, at din partner ikke vil have noget i mod den idé.

Romantisk lingerikjole med perfekt pasform

Med en romantisk lingerikjole som denne, er du ikke blot garanteret en forførende aften med din partner. Kjolen er også designet, så den fremhæver og former dine fortrin på smukkeste vis. Derfor kan du føle dig godt tilpas i den frække sag.

Baci mørke rød babydoll er lavet i et blødt og strækbart materiale. Den tætsiddende halterneck top vil derfor følge dine former uden at stramme eller irritere. Det bløde skørt vil samtidig falde naturligt. Med et elastisk bånd lige under brystet fremhæves din talje.

Vægt140 g
Størrelse

M/L

Farve

Mørke rød

Materiale

90% Nylon, 10% Spandex – Blonde: 90% polyester, 10% Spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Smuk og romantisk babydoll
  • Åben ryg med flot halterneck top
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Mørke Rød Babydoll med Blonder”