Baci Mini Kjole med Stropper

DKK 179,00

  • Kort kjole med flot mønster
  • Afslørende og gennemsigtigt mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E25265 Kategorier: , , , GTIN: 4890808176511

Baci mini kjole med stropper – et forførende mønster

Lad det forførende mønster af stropper indramme og fremhæve din krop. Baci mini kjole med stropper er et tætsiddende outfit med pikante detaljer, der kan bæres i sig selv eller sammen med dit favorit lingeri med strømper.

Kjolen har et smukt blomstrede blondemønster over brystet, hvorefter den består af stropper, der krydser hinanden langs kjolens krop. Mønsteret indrammer dine former på en fræk måde og giver samtidig et godt kig til dine fortrin.

OBS! G-streng er ikke inkluderet.

En afslørende kjole med flotte detaljer

Leder du efter et frækt outfit, der kan forføre din partner samtidig med, at du føler dig godt tilpas? Baci mini kjole med stropper er lavet i et lækkert blødt stof, der også er ekstra strækbart. Du vil derfor nemt kunne hoppe i kjolen og vil kunne have den på, lige så længe du ønsker.

Kjolen har dobbelt stropper ved toppen, der går om på ryggen og danner et flot kryds. Du vælger selv, om du vil bære kjolen alene uden noget under, eller om der skal et par små sorte trusser til. Du kan også finde et par selvsiddende strømper til at fuldende looket.

En onesize størrelse fra Baci

Kjolen er takket være det ekstra strækbare stof et godt fit for de fleste kvinder. En onesize fra Baci Lingeri svarer nemlig til størrelserne 36-42. Den elastiske pasform gør også kjolen til en oplagt gave, da der er en god chance for, at din partner kan passe den.

Onesize passer en B-C skål, en omkreds målt lige under brystet mellem 81-97 cm, et taljemål mellem 60-81 cm og et hoftemål mellem 86-102 cm. Mål dig selv for at se hvordan størrelsen passer dig.

Vægt73 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Kort kjole med flot mønster
  • Afslørende og gennemsigtigt mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Mini Kjole med Stropper”