Baci Lingerisæt med Stropper i Sort

DKK 239,00

  • Lingerisæt med stropper og blonder
  • Justerbare stropper på BH og trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Delikat lingerisæt med stropper fra Baci Lingeri

Skal dit sexet outfit udstråle sexappeal, elegance og uimodståelig frækhed? Så er det dette delikate lingerisæt med stropper, du skal have fat i. Med udsøgte detaljer skaber outfittet et pirrende look, din partner ikke kan modstå.

Lingerisættet består af en BH med stropper og fine blonder, der også har et åbent snit kun holdt sammen af satinsløjfer. Den matchende trusse er bundløs og har samme fine design med blonder og stropper. BH’ens lukning kan tilpasses, og det samme kan stropper på BH og trusser.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Pikante detaljer og justerbar pasform

Lingerisættet er fyldt med pikante detaljer, der gør det til noget helt særligt. BH’en har et halvåbent snit, der gør dine brystvorter synlige. Det åbne snit er pyntet med fine sløjfer. BH’en lukkes med hægter bagpå, som du kan tilpasse. Stropperne kan ligeledes reguleres.

Trussen har todelte stropper, der går om på bagsiden, og danner et forførende mønster. På trussen er der også justerbare strømpestropper, som du kan sætte sammen med et par matchende strømper for at fuldende looket.

Find den rigtige størrelse til dig

Baci Lingeri skaber designs, der giver dig den bedste pasform. Udover de justerbare stropper, er et strækbart materiale også med til at give dig en god pasform. Dertil er størrelsen selvfølgelig også vigtig, for at du får den bedste oplevelse med dette lingerisæt med stropper.

Størrelse S/M svarer til str. 36-38, og passer en A-B skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-86 cm og et hoftemål på 86-91 cm. Størrelse M/L svarer til str. 38-40 og en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds på 91-97 cm og et hoftemål på 97-102 cm.

Vægt75 g
Farve

Sort

Materiale

91% nylon, 9% spandex

Størrelse

S/M, M/L

Mærke

Baci

Oversigt

  • Lingerisæt med stropper og blonder
  • Justerbare stropper på BH og trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Lingerisæt med Stropper i Sort”