Baci Leopard BH Sæt i 3 dele

DKK 169,00

  • Lingerisæt med leopard print
  • Halterneck BH der bindes
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27072 Kategorier: , , , , Tag:

Prøv det vildt forførende Baci leopard BH sæt

Dette lingerisæt er for dig, der er på jagt efter et forførende outfit, der gør dig uimodståelig. Det frække leopard print er blot en af de mange detaljer, der gør dette Baci leopard BH sæt perfekt til en særlig erotisk aften.

Sættet består af en halterneck BH, der bindes i nakken og på ryggen, samt en simpel sort G-streng trusse, der ligeledes kan justeres i begge sider. Sidst men ikke mindst får du en hofteholder med hægtelukning, der har 3 justeringsmuligheder. Det hele er prydet med det frække leopard print samt sorte flæser.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et lingerisæt der kan tilpasses

For at give dig den bedste oplevelse med dit lingerisæt har Baci designet det, så det kan justeres og tilpasses til lige netop dig. BH’en bindes i nakken og ryggen, så du kan få den til at sidde rigtigt. Det samme kan du gøre med G-strengen.

Også hofteholderen kan justeres med sin hægtelukning. Derudover er hele sættet lavet i et meget strækbart materiale, der gør, at det vil følge din kropsform uden at stramme. Du kan derfor både føle dig godt tilpas og se sexet ud med et Baci leopard BH sæt.

Baci Lingeri – lækkert design og god pasform

Baci Lingeri er kendte for deres frække designs i lækre og strækbare materialer samt justerbare løsninger, der sikrer dig en god pasform. Men derudover er det også vigtigt at have størrelsen for øje. Dette Baci leopard BH sæt kommer i en såkaldt onesize.

Bacis onesize svarer til størrelserne 36-42 og en B-C skål. Størrelsen passer derudover en omkreds målt lige under barmen på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Mål dig selv og se om sætte vil passe godt til dig.

Vægt90 g
Farve

Leopard

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

  • Lingerisæt med leopard print
  • Halterneck BH der bindes
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Leopard BH Sæt i 3 dele”