Baci Langærmet Mini Kjole

DKK 179,00

  • Flot kort og gennemsigtig kjole
  • Mønster der fremhæver og skjuler
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E25266 Kategorier: , , ,

Smuk og forførende Baci langærmet mini kjole

Med denne flotte kjole fra Baci vil du føle dig både godt tilpas og utrolig sexet. Kjolen har en tætsiddende pasform, og er prydet med et fantastisk mønster af geometriske former, der indrammer og fremhæver alle dine fordele på smukkeste vis.

Baci langærmet mini kjole kan bruges alene eller kombineres med et frækt lingerisæt og selvsiddende strømper. Kjolen har en dyb udskæring både foran og bagpå, og med den gennemsigtige kvalitet og korte længde er der tale om en utrolig forførende kjole.

Flatterende og flot mønster

Mønsteret der dækker den langærmet kjole, er ikke tilfældigt udarbejdet. Baci Lingeri er et fransk mærke, der tager inspiration fra de store modehuse, og omdanner det til sexet og forførende designs. Derfor er kjolen også udarbejdet i et minimalistisk design med et flatterende mønster.

Kjolens mønster fremhæver din talje og giver en optisk slankende effekt. På grund af det strækbare materiale vil kjolens mønster følge dine former og give et flatterende look til din kropsform. Baci langærmet mini kjole er smuk i sig selv eller sammen med strømper og høje hæle.

Baci Lingeri – sexet og komfortabelt

Den tætsiddende pasform må ikke skræmme dig væk fra den flotte kjole. Du er nemlig sikret en god pasform grundet det strækbare materiale og et flatterende mønster, der fremhæver dine fordele og skjuler det du ønsker.

Kjolen er en onesize, der svarer til str. 36-42. Størrelsen passer en B-C skål, en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Mål gerne dig selv for at se hvordan kjolen vil passe dig. Modellen fås også i en plus size størrelse.

Vægt85 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Flot kort og gennemsigtig kjole
  • Mønster der fremhæver og skjuler
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Langærmet Mini Kjole”