Baci Langærmet Catsuit

DKK 199,00

  • Catsuit med smukt mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Catsuittet er bundløst
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29032 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808200193

Baci langærmet catsuit

Træk i dette forførende catsuit med fine detaljer fra Baci Lingeri. Den tætsiddende dragt giver et forførende kig med sin gennemsigtige kvalitet. Hele dragten er dækket af et smukt organisk mønster. En ekstra fræk detalje er selvfølgelig, at catsuittet er bundløst.

Baci langærmet catsuit er perfekt til dig, der ønsker at føle dig godt tilpas i dit frække outfit. Dragten er lavet i et strækbart og blødt materiale, der gør, at den tætsiddende pasform følger din figur uden at stramme.

Bundløst catsuit med flot mønster

Der er bare noget ekstra frækt over et bundløst catsuit. Det giver en fræk kant til designet, og så er det også ret praktisk, når nu aften skal stå på forførelse og erotik. Du kan ellers let få dragten af og på, da den er et onepiece uden nogen lukninger.

Baci langærmet catsuit har et mønster, der dækker hele dragten bestående af organiske former og et blomstret motiv. De feminine detaljer er med til at gøre outfittet endnu mere forførende og flot.

Baci Lingeri – onesize fits almost all

På grund af det strækbare materiale kan denne onesize størrelse bruges af dig, der normalt bruger alt mellem størrelse 36-42. Den brede vidde gør, at onesize størrelsen passer rigtig mange. Modellen fås også i en plus size størrelse, der passer str. 44-50.

Onesize fra Baci Lingeri passer en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt109 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Catsuit med smukt mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Catsuittet er bundløst
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Langærmet Catsuit”