Baci Lace Love Slave BH Sæt

DKK 229,00

  • Fængslende lingerisæt med forførende detaljer
  • Indeholder BH, trusser, manchetter, halsbånd og kæde
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E25242 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Fængslende lingerisæt med forførende detaljer
  • Indeholder BH, trusser, manchetter, halsbånd og kæde
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Beskrivelse

Et fængslende look med Baci Lace Love Slave BH sæt

Giv dig hen til din partner med dette Baci Lace Love Slave BH sæt. Lingerisættet består af en delikat G-streng trusse og BH med blonder. Derudover består sættet af forførende blonde manchetter og halsbånd, der føres sammen af en tynd metalkæde.

Hele sættet giver et særdeles fængslende look, der er uimodståeligt og perfekt til en ekstra fræk aften med din partner. Både BH og trusser er pyntet med sløjfer, mens det blonde mønster går igen på både BH, manchetter og halsbånd.

Delikat lingeri med pikante detaljer

Der er tale om et særligt delikat lingerisæt. Det dækker kun lige præcis det mest nødvendige, og lader resten være til fri rådighed. Den tynde metalkæde falder flot mellem dine bryster og ud til dine håndled, og kan give anledning til nogle frække bondagelege.

BH’en og trussen har begge regulerbare stropper, så du kan få den bedste pasform til dig. BH’ens tynde blonder dækker blot en trekant ved brystet, mens G-strengens forstykke også er yderst minimalt. Baci Lace Love Slave BH sæt udstråler sex og forførelse.

Komfort og pasform med Baci Lingeri

Med et BH sæt som dette fra Baci Lingeri kan du være sikker på, at der også er tænkt på din komfort. Sexet lingeri er først rigtig sexet, når du også føler dig godt tilpas i det. Derfor er hele sættet også lavet i et strækbart materiale og med regulerbare stropper for den bedste og mest behagelige pasform.

Baci Lace Love Slave BH sæt er en onesize svarende til str. 36-42. Størrelsen passer til en B-C skål, en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Lingerisættet kan bruges af flere størrelser på grund af det elastiske materiale, der følger dine former.

Detaljer
Vægt90 g
Farve

Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Lace Love Slave BH Sæt”