Baci Honor Roll Skolepige Uniform

DKK 219,00

  • Kostume med skolepige uniform
  • Gennemsigtig blonde top med halterneck
  • Rødternet og ekstra kort nederdel
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E25219 Kategorier: , , , Tag:

Honor Roll skolepige uniform kostume fra Baci

Kostumer er ikke længere bare til fastelavn og Halloween. Nej, de kan bruges året rundt, og de kan bringe meget sjov og ballade til jeres sexliv. Denne frække skolepige uniform tilhører den kloge Honor Roll elev, som altid får de højeste karakterer. Din partner skal da nyde godt af hendes evner til at være på toppen!

Den pirrende Honor Roll skolepige uniform er onesize, hvilket svarer til størrelserne S-L. Kostumet består af en gennemsigtig blonde top der lukkes i nakken samt en ekstra kort nederdel i rødternet mønster.

Leg med disciplin og dominans

Du har måske altid haft en fantasi om at lege lidt med dominans i soveværelset? I så fald er denne skolepige uniform et spændende sted at starte. Kostumet lægger op til leg med disciplin og dominans, og kan for eksempel byde på både spanking og bondage.

Et kostume kan sætte gang i rollespillet derhjemme, men det kan også blot give anledning til, at du og din partner kan udleve en fræk fantasi. Gør kostumet komplet ved at tilføje et par selvsiddende strømper eller et par bundløse trusser.

Et kostume der sidder godt

Det er selvfølgelig vigtigt at du føler dig godt tilpas i dit Honor Roll skolepige uniform fra Baci. Derfor er kostumet også lavet i et blødt og elastisk materiale, så det følger dine former. Modellen fås i en onesize størrelse, der svarer til str. 36-42.

Du kan også måle dig for at se hvordan en onesize fra mærket Baci passer dig. Størrelsen passer en B-C skål samt en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm. Størrelsen passer ligeledes et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt220 g
Størrelse

One size

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Farve

Hvid, Rød

Indhold

Blonde halterneck top, Ternet nederdel

Oversigt

  • Kostume med skolepige uniform
  • Gennemsigtig blonde top med halterneck
  • Rødternet og ekstra kort nederdel
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Honor Roll Skolepige Uniform”