Baci Honor Roll Skolepige kostume – Sort

DKK 219,00

  • Kostume med skolepige uniform
  • Gennemsigtig sort blonde top
  • Ternet nederdel der er ekstra kort
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25220 Kategorier: , , , Tag: GTIN: 4890808123249

Skolepige kostume fra Baci

Her er en skolepige, der har styr på tingene. En Honor Roll elev er den, der altid får høje karakterer, og hun vil for alt i verden blive på toppen. Kostumer som dette er en fræk tilføjelse til jeres sexliv, og de kan åbne op for pirrende fantasier, som I begge kan nyde.

Dette skolepige kostume kommer i en onesize størrelse svarende til en S-L. Kostumet består af en halterneck top med et flot blondemønster, der også gør toppen let gennemsigtig. Dertil hører den ekstra korte nederdel med rødternet mønster.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et kostume med frække detaljer

Det sexede skolepige kostume fra Baci kommer i to dele. Den lille nederdel overlader ikke meget til fantasien, og den fanger også blikket med sine røde tern. Den falder frækt om din bagdel og lægger op til sjov og ballade. Den flotte top er lavet af sort blonde, og den giver frækt udsyn til dine bryster.

Kostumet kan gøres endnu frækkere ved at tilføje et par strømper eller et par bundløse trusser. Du kan naturligvis også bare bruge kostumet som det er – og måske helt droppe trusserne.

Føl dig godt tilpas i et Baci kostume

Du kan selvfølgelig først føle dig sexet og forførende, når du også føler dig godt tilpas. Derfor har Baci også skabt et skolepige kostume i lækre materialer, der sikrer dig den bedste komfort i det afslørende outfit. Både top og nederdel er derfor også lavet i et elastisk materiale.

Størrelsen onesize svarer til en str. 36-42 og passer en B-C skål. Størrelsen passer ligeledes en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Mål dig selv for at se hvordan onesize størrelsen vil passe dig.

Vægt200 g
Materiale

90% polyester, 10% spandex

Farve

Rød, Sort

Størrelse

One size

Indhold

Blonde halterneck top, Ternet nederdel

Mærke

Baci

Oversigt

  • Kostume med skolepige uniform
  • Gennemsigtig sort blonde top
  • Ternet nederdel der er ekstra kort
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Honor Roll Skolepige kostume – Sort”