Baci Halterneck BH-sæt i Sort

DKK 249,00

  • Elegant lingerisæt med bånd
  • Regulerbare stropper og bindebånd
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Baci halterneck BH-sæt i sort – en sensuel oplevelse

Prøv dette unikke og forførende lingerisæt fra Baci. Sættet består af en half-cup BH med gennemsigtigt bånd, der ender i en fræk halterneck. Trussen har et flot blondemønster foran og samme gennemsigtige bånd, der ender bagpå i en smuk sløjfe.

Baci halterneck BH-sæt i sort er en sensuel oplevelse udover det sædvanlige – både for den der bærer det og den, der beskuer skønheden. Sættet dækker lige nøjagtig det mest nødvendige på en utrolig pirrende måde.

Unikt forførende design

Brugen af gennemsigtige bånd giver sættet en skøn organisk fornemmelse, der smyger sig til din krop. Båndene er som resten af sættet meget strækbare, hvilket sikrer dig både komfort og en god pasform.

Sløjfen bagpå er en særlig pikant detalje, der er både elegant og erotisk. Hele sættet udstråler den perfekte balance mellem det frække og sensuelle, og du vil både se og føle dig uimodståelig, når du iklæder dig dette Baci halterneck BH-sæt i sort.

Vælg den størrelse der er rigtig til dig

Baci Lingeri skaber designs, der både ser godt ud og føles skønt at have på. Det strækbare materiale gør, at lingerisættet kan bruges af flere størrelser. Vælg den rigtige størrelse for at få den bedste pasform. Størrelse S/M (str. 36-38) svarer til en A-B skål, en omkreds på 81-86 cm, et taljemål på 61-66 cm og et hoftemål på 86-91 cm.

Størrelse M/L (str. 38-40) svarer til en B-C skål, en omkreds på 91-97 cm, et taljemål på 71-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Omkredsen måles lige under barmen. Mål dig selv for at finde den størrelse, der vil passe bedst til dig.

Vægt130 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Elegant lingerisæt med bånd
  • Regulerbare stropper og bindebånd
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Halterneck BH-sæt i Sort”