Baci Halterneck BH Sæt i Blå

DKK 200,00

  • Elegant og forførende lingerisæt
  • Sæt med halterneck BH og bundløse trusser
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Elegant og forførende Baci halterneck BH sæt i blå

Nyd en følelse af frækhed og elegance i dette Baci halterneck BH sæt i blå. Sættet består af en bundløs blondetrusse og en halterneck BH. BH’en løfter og indrammer dine bryster med sin halterneck, der afsluttes i en blondekrave om halsen. Kraven lukkes med to knapper

Sættet balancere perfekt mellem sensualitet og sex, og du vil uden problemer indtræde i rollen som den forførende diva. Brug lingerisættet alene eller kombiner det med et par frække selvsiddende strømper.

Behagelig kvalitet der giver en god pasform

Baci lingeri er kendt for deres sexet undertøj til kvinder, der ikke bare ser godt ud, men som også føles skønt at have på. Baci halterneck BH sæt i blå er derfor også lavet i et materiale, der består af 92% nylon og 8% spandex.

Dette materiale giver dig et utrolig strækbart lingerisæt, der følger din kropsform uden at stramme eller irritere. Halterneck BH’en indrammer og fremhæver dine bryster, mens den højtsiddende trusse understreger dine hofter.

Find den rigtige størrelse

For at få den bedste oplevelse med dit lingerisæt fra Baci er det vigtigt, at du finder den rigtige størrelse. Lingerisættet fås i to størrelser. Størrelse S/M svarer til størrelserne 36-38 og skål A-B. Størrelsen passer til en omkreds målt under brystet på 81-86 cm, et taljemål på 61-66 cm og et hoftemål på 86-91 cm.

Størrelsen M/L svarer til størrelserne 38-40 og skål B-C. Størrelsen passer til en omkreds på 91-97 cm, et taljemål på 71-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Mål gerne omkredsen lige under barmen samt talje og hofte for at finde den rette størrelse.

Vægt100 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Blå

Materiale

92% Nylon, 8% Spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Elegant og forførende lingerisæt
  • Sæt med halterneck BH og bundløse trusser
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Halterneck BH Sæt i Blå”