Baci Fishnet Bodystocking

DKK 179,00

  • Bodystocking i gennemsigtigt fishnet
  • Flot og slankende V-detalje foran og bagpå
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25275 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808176610

Baci fishnet bodystocking

Gør dig selv en tjeneste og vælg denne Baci fishnet bodystocking til din næste frække aften. Bodystockingen har en lækker og behagelig pasform, der flatterer og forfører. Fishnet materialet giver en afslørende gennemsigtighed, og du kan med fordel bruge bodystockingen uden noget nedenunder.

Fra de brede stropper går der et sort V-formet bånd ned, der både dekorerer og giver en slankende effekt. Det samme V-formet mønster går igen bagpå, hvor det leder opmærksomheden mod din bagdel.

Enkelt design der forfører

Bodystockingen har et enkelt design, der med få virkemidler lykkedes at fremhæve og forme dine fordele. Den V-formet detalje er det eneste, der pryder bodystockingen, der derudover ikke overlader meget til fantasien med sit gennemsigtige netmateriale.

Baci fishnet bodystocking er perfekt til dig, der ønsker et frækt outfittet med et afslappet look. Dertil får du en bodystocking, der føles dejlig behagelig at have på, takket være et blødt og strækbart materiale.

Behagelig kvalitet med god pasform

Franske Baci Lingeri skaber lingeri i høj kvalitet med sensuelle og forførende detaljer. Derudover har de et højt fokus på komfort og en god pasform. Derfor får du også en bodystocking, der følger dine former og som føles dejlig at have på.

En onesize fra Baci svarer til størrelse 36-42, og kan passes af dig der bruger en B-C skål. Størrelsen passer ligeledes en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Modellen fås også i en plus size størrelse.

Vægt65 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Bodystocking i gennemsigtigt fishnet
  • Flot og slankende V-detalje foran og bagpå
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Fishnet Bodystocking”