Baci Do Not Disturb Stuepige Kostume

DKK 279,00

  • Stuepige kostume med manchetter
  • Perfekt til rollespil
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Baci Do Not Disturb stuepige kostume

Udlev jeres frækkeste fantasier med dette Baci stuepige kostume. Kostumet efterlader ikke meget til fantasien, men er lige præcis den rette mængde fræk til jeres lege i soveværelset. Brug kostumet til et kinky rollespil hvor du leger den ekstra hjælpsomme stuepige.

Kostumet består af en BH med slidser, en G-streng, et skørt med flæser og strømpestropper samt blondemanchetter. Det eneste du skal tilføje er et par matchende selvsiddende strømper. Hele sættet har justerbare stropper, og er lavet i et strækbart materiale, der sikrer dig den bedste pasform.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Gør legen sjovere med det rette outfit

Rollespillet bliver bare det mere frækt, når det gøres med det rette outfit. Med dette Baci Do Not Disturb stuepige kostume, har I alt, hvad I skal bruge for at få legen sat rigtigt i gang. Når du er iført det frække kostume, vil du hurtigt leve dig ind i rollen.

Kostumet kan gøres helt perfekt med et par selvsiddende strømper, høje hæle og en fjerkost. Men med de mange lækre detaljer som slidser ved brystvorterne, er kostumet også mere end rigeligt i sig selv.

Baci Lingeri – kostumer der passer

Baci Lingeri laver ikke kun sexet undertøj til kvinder. De skaber også forførende kostumer, der er perfekt til par, der ønsker lidt ekstra spænding i soveværelset. BH’en kan tilpasses med bindebånd i nakken og på ryggen, og strømpestropperne er også regulerbare.

Baci Do Not Disturb stuepige kostume kommer i to størrelser. Størrelse S/M svarer til str. 36-38 og en A-B skål mens størrelse M/L svarer til str. 38-40 og en B-C skål. Derudover er de justerbare detaljer og det strækbare materiale med til at give dig den bedste pasform.

Vægt115 g
Farve

Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Størrelse

S/M, M/L

Indhold

Blonde BH og trusse, Blonde forklæde, strømpebånd og manchetter

Mærke

Baci

Oversigt

  • Stuepige kostume med manchetter
  • Perfekt til rollespil
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Do Not Disturb Stuepige Kostume”