Baci Catsuit med Hofteholder i Sort

DKK 199,00

  • Catsuit med strømper
  • Flatterende hulmønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29043 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808200414

Baci catsuit med hofteholder i sort

Mærk det bløde stof smyg sig til din krop med dette Baci catsuit med hofteholder i sort. Catsuittet er en let gennemsigtig kvalitet, og er derudover prydet med et frækt og flatterende hulmønster på både siderne og strømperne.

Toppen af catsuittet forbindes med strømperne med brede og elastiske bånd, hvorfor der ikke er nogle besværlige clip-on stropper at bøvle med. Onepiece dragten er lavet i et dejligt strækbart og blødt materiale, så du føler dig godt tilpas i det frække outfit.

Tætsiddende pasform med pikante detaljer

Et catsuit er kendetegnet ved sin tætsiddende pasform, der smyger sig til din krop. Dette catsuit gør præcis dette, men er derudover også prydet med et pikant hulmønster, der også er med til at forme og fremhæve din figur.

Hullerne på siden af catsuittet er for eksempel med til at understrege taljen, har ligeledes en slankende effekt, da hullerne bliver mindre ind mod taljen. Det samme gør sig gældende på strømperne, der er dækket af det frække hulmønster.

Er onesize den rette størrelse for dig?

Baci Lingeri er ikke bare frækt og forførende, det er også designet til din komfort. Derfor er dette catsuit med hofteholder i sort også strækbart og behageligt at have på. Det er dog vigtigt at finde ud af, om størrelsen er den rigtige for dig, for at du opnår den bedste pasform.

En onesize fra Baci svarer til størrelserne 36-42 og passer en B-C skål. Din omkreds målt lige under brystet skal være mellem 81-97 cm, din talje mellem 60-81 cm og din hofte mellem 86-102 cm. Modellen fås også i en plus size størrelse.

Vægt101 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Catsuit med strømper
  • Flatterende hulmønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Catsuit med Hofteholder i Sort”