Baci Bundløse Trusser i Sort

DKK 89,00 DKK 69,00

  • Bundløse hipster trusser
  • Gennemsigtige med mønster
  • Med aftagelige stropper
  • Fås i str. XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E27094 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808166321

Prøv disse Baci bundløse trusser

Med disse bundløse hipster trusser fra Baci Lingeri har du alt, hvad du behøver til en fræk overraskelse for din partner. De bundløse trusser er lavet i et let gennemsigtigt stof med et fint blomstret mønster, og er pyntet med en rød sløjfe foran.

Baci bundløse trusser kommer med aftagelige strømpestropper, der kan justeres. Du kan derfor hurtigt omdanne et par trusser til et ekstra sexet outfit med et par matchende strømper.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

En fræk fristelse

Bundløse trusser er bare et sikkert hit. Trusserne kan bruges som normale trusser, og du kan bære dem under dit tøj uden at nogen aner uråd. Det kan derfor også være en glædelig overraskelse for din partner, når han eller hun opdager den frække hemmelighed, du gemmer på.

Trusserne har et enkelt design, der gør, at du nemt kan bruge dem sammen med en BH, eller en af de mange frække lingerikjoler du finder i Baci’s sortiment. Kombiner trusserne med et par matchende strømper, og du har et uimodståeligt frækt outfit.

Den rette størrelse?

Baci bundløse trusser fås i størrelse XL. Denne størrelse svarer til en størrelse 42 og et hoftemål omkring 106-112 cm. Trusserne er lavet i et strækbart materiale, der gør, at du opnår en god komfort og pasform.

Det franske mærke Baci skaber lækre lingeri designs, der er skabt til at føles lige så godt, som det ser ud. Du kan derfor finde en række lingerisæt og -kjoler, der fremhæver dine feminine former på smukkeste vis, samtidig med at du føler dig godt tilpas.

Vægt 62 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

XL

Mærke

Baci

Oversigt

  • Bundløse hipster trusser
  • Gennemsigtige med mønster
  • Med aftagelige stropper
  • Fås i str. XL

Læs Mere

X