Baci Bundløs Blonde Catsuit

DKK 199,00

  • Catsuit med blonder og halterneck
  • Tætsiddende pasform
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25270 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808176566

Baci bundløs blonde catsuit

Forfør din partner med dette Baci bundløs blonde catsuit. Den tætsiddende dragt skjuler ikke meget med sit gennemsigtige stof, der følger dine former. Dragten har en smuk halterneck, der giver en forførende flot og bar ryg.

Catsuittet har fine blonde detaljer, der imiterer trusser og BH. Dragten er lavet i et strækbart materiale, der gør den let at få på og behageligt at bære. Du behøver samtidig ikke at bekymre dig om at få den af igen lige foreløbigt, da den er bundløs, og dermed let kan bæres, når din partner ikke længere kan holde fingrene for sig selv.

Forførende halterneck med tætsiddende pasform

Den flotte halterneck top giver ikke bare en behagelig pasform, den indrammer også dine bryster og giver en flot bagside. På ryggen samler toppen sig i en forførende racerback.

Baci bundløs blonde catsuit har fine blonder, der dækker en smule ved bryster og skridtet. Blonderne dækker dog ikke alt og giver et flot og frækt look, der ikke overlader meget til fantasien.

Komfortabelt og frækt catsuit fra Baci lingeri

Catsuittet fra Baci Lingeri er lavet af et strækbart og komfortabelt materiale. Materialet består af 93% nylon og 7% spandex. Materialet gør, at den tætsiddende pasform følger dine former uden at stramme.

Modellen fås i en onesize størrelse svarende til størrelse 36-42. Størrelsen passer en B-C skål, en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 106-142 cm.

Vægt86 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Catsuit med blonder og halterneck
  • Tætsiddende pasform
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Bundløs Blonde Catsuit”