Baci Bundløs Blonde Catsuit

DKK 199,00

  • Bundløs blonde catsuit
  • Lavet af elastisk materiale
  • Justerbare stropper
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25256 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808176405

Bundløs blonde catsuit fra Baci

Skab en forførende aften med dette catsuit outfit fra populære Baci. En bundløs blonde catsuit som denne vil du føre uimodståelig. Hele dragten er lavet i et fleksibelt og blødt materiale, der både gør det nemt at få den tætsiddende dragt på og dejlig behagelig at bære.

Dragten er bundløs, hvilket ikke kun er en yderst pikant detalje, men som også gør den perfekt til en fræk date, hvor forspillet hurtigt kan udvikle sig. Catsuittet er fyldt med flotte, feminine og flatterende detaljer.

Flatterende og feminine detaljer

En bundløs blonde catsuit er det perfekte outfit, hvis du skal både føle dig sexet og ikke mindst se sexet ud. Det elastiske stretch materiale gør, at dragten vil følge dine former uden at stramme eller irriterer. Derudover er den fyldt med feminine detaljer, der viser din krop frem på smukkeste vis.

Brystet er dækket af et blomstret blondemønster, der går igen på benene, mens midterstykker over maven har et netmønster. Det anderledes mønster ved maven er med til at fremhæve din talje. Bagpå har dragten to dobbelte stropper, hvoraf to krydser hinanden og skaber en racerback.

Behagelig pasform med Baci Lingeri

Når du vælger et frækt outfit fra Baci Lingeri, kan du være sikker på en god og ikke mindst behagelig pasform. Deres produkter er lavet af elastiske materialer, som for eksempel denne blanding af 93% nylon og 7% elastan. Det bløde materiale gør, at denne onesize dragt kan bruges af forskellige størrelser.

En onesize fra Baci svarer til en størrelse 36-42 og en B-C skål. Du kan måle dig for at se, om dragten vil passe dig. Størrelsen svarer til en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt94 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Bundløs blonde catsuit
  • Lavet af elastisk materiale
  • Justerbare stropper
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Bundløs Blonde Catsuit”