Baci Bodysuit i Sort

DKK 199,00

  • Bodysuit med flatterende detaljer
  • Dyb V-udskæring med netmønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25259 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808176450

Forfør din partner med et Baci bodysuit i sort

Føl dig frækkere end nogensinde før, når du iklæder dig dette forførende Baci bodysuit i sort. Med sin tætsiddende pasform fremhæver bodysuitet dine former, samtidig med at de mange smukke detaljer gør dine fortrin ekstra flatterende.

Bodysuitet består af et sort mønster med blonder og net mønster. Foran har den en dyb udskæring med net. Netmønsteret går igen ved de små ærmer samt ved taljen. Dragten er med hofteholdere og netstrømper, der gør hele looket ekstra frækt.

Forførende detaljer der flatterer

Som altid leverer Baci Lingeri et design, der ikke blot er skabt til at være sensuelt og forførende, men som også har detaljer, der betoner dine feminine former på smukkeste vis. Den V-formet dybe udskæring med net samt det åbne netmønster ved taljen, er netop en af de måder, hvorpå Baci bodysuit i sort skaber et flatterende look.

Udover at fremhæve taljen og gøre dig uimodståelig for din partner, vil dragten også føles som en drøm at have på. På trods af den tætsiddende pasform skal du ikke bekymre dig om et for stramt resultat. Dragten er nemlig lavet af et meget strækbart materiale, der smyger sig til din krop på en behagelig og klædelig måde.

Baci Lingeri – en behagelig pasform

Fordi Baci bodysuit i sort er lavet i et meget elastisk og blødt materiale, vil du føle dig godt tilpas. Dette er vigtigt, så du også føler dig lige så sexet, som du ser ud. Det strækbare materiale gør også, at denne onesize model kan bruges af forskellige størrelser.

En onesize model fra Baci svarer til en størrelse 36-42 samt en B-C skål. Størrelsen passer til en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Modellen fås også i en plus size, svarende til str. 44-50.

Vægt110 g
Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

  • Bodysuit med flatterende detaljer
  • Dyb V-udskæring med netmønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Bodysuit i Sort”