Baci Bodystocking i Blonde

DKK 169,00

  • Bodystocking med blondemønster
  • Slidser ved brysterne
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E27074 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808166130

Baci bodystocking i blonde – en forførende design

Skab en uforglemmelig aften med denne Baci bodystocking i blonde. Det afslørende outfit fremhæver dine feminine fortrin på smukkeste vis og er samtidig utrolig behagelig at have på på grund af det elastiske og bløde materiale.

Bodystockingen er gennemsigtig og har et blomstret blondemønster ved maven og brysterne. Derudover har den en fræk detalje med slidser ved brystet, der viser dine brystvorter frem.

Komfortabel og fræk bodystocking

Med denne Baci bodystocking i blonde får du alt, hvad du behøver for at forføre din partner. Bodystockingen efterlader ikke meget til fantasien og vil samtidig give dig en følelse af komfort og sexappeal.

Det strækbare stof sikrer dig den bedste pasform, og gør, at det tætsiddende design ikke strammer. Derudover bindes toppen i nakken, hvilket gør, at du kan justere den og få den til at sidde helt rigtigt på lige netop din krop.

Oplev en behagelig pasform med Baci Lingeri

Med Baci Lingeri kan du være sikker på et outfit, som du føler dig godt tilpas i. Det er en stor del af Bacis arbejde at skabe designs, der ikke blot ser godt ud, men som også får dig til at føle dig lækker og fræk. Derfor er denne onesize model også lavet i et strækbart materiale bestående af 90% nylon og 10% spandex.

Bacis onesize svarer til en størrelse 36-42 og en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Du kan med fordel måle dig selv for at se, om størrelsen vil passe dig.

Vægt79 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Bodystocking med blondemønster
  • Slidser ved brysterne
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Bodystocking i Blonde”