Baci Blonde Cut-Out Korset

DKK 199,00

  • Korset med leopard- og blondemønster
  • Justerbare stropper og bindebånd
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27067 Kategorier: , , , , Tag:

Frækt Baci blonde cut-out korset

Giv din partner et kig til hvad der er i vente med dette Baci blonde cut-out korset. Negligéen har et frækt leopard mønster ved BH’en, og går herefter ned i et gennemsigtigt blondemateriale. Korsettet er skåret ind ved maven, så din talje og hofte afsløres.

På bagsiden lukkes BH’en med hægter, mens den nederste del bindes bagpå, så pasformen kan tilpasses. Toppens stropper er ligeledes justerbare, så du kan få hele outfittet til at sidde helt rigtigt.

OBS! G-streng er ikke inkluderet.

Afslørende design med justerbare detaljer

Dette Baci blonde cut-out korset skjuler ikke meget, præcis som det skal være. Det afslørende outfit fokuserer nemlig på at vise dine fordele frem på den frækkeste måde.

Cut-out snittet foran giver en optisk slankende effekt, da blonderne skjuler maven men fremhæver din talje. Leopardmønsteret på BH’ens skåle er med til at understrege det frække look. Du kan med fordel bruge negligéen alene eller kombinere den med et par flotte selvsiddende strømper.

Et leopard korset med god komfort

Du kan regne med en god komfort, når du trækker i det afslørende leopard korset. Du kan nemlig justere pasformen, så det sidder helt rigtigt på dig. Dertil er lingerikjolen lavet i et strækbart materiale, der følger din figur.

En onesize model fra Baci Lingeri svarer til størrelsen 36-42 og en B-C skål. Derudover er størrelsen til dig med en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt143 g
Farve

Leopard, Sort

Materiale

90% nylon, 10% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Korset med leopard- og blondemønster
  • Justerbare stropper og bindebånd
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Blonde Cut-Out Korset”