Baci Blonde Catsuit med Hofteholder

DKK 199,00

  • Catsuit med hofteholder og strømper
  • Flot mønster og pasform
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E25271 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808176573

Baci blonde catsuit med hofteholder

Du vil uden tvivl føle dig fræk og forførende, når du iklæder dig dette Baci blonde catsuit med hofteholder. Dragten har et stribet mønster og huldetaljer ved strømpekanten og hoften. Bag på har toppen dobbelt stropper, hvoraf to af dem krydser hinanden.

Catsuittet har en tætsiddende pasform men takket være det strækbare materiale, vil du føle dig godt tilpas i dragten. Du kan med fordel bruge catsuittet uden trusser, så du ikke behøver at tage det af igen lige foreløbigt.

En forførende alt-i-en løsning

Det smarte og ekstra frække ved dette catsuit er, at toppen er forbundet med hofteholdere og strømper. Det giver et utrolig sexet look, men er også meget praktisk. Du får nemlig de forførende hofteholdere og strømper uden at skulle bøvle med justerbare stropper og clip-ons.

Baci blonde catsuit med hofteholder er derfor også nemt og hurtigt at tage på. Og du vil højst sandsynligvis ikke have det af igen, på grund af det dejligt bløde og elastiske materiale.

Strækbar kvalitet der sikrer god komfort

Med Baci Lingeri er du altid garanteret en strækbar kvalitet, der sikrer en god komfort. Det franske mærke skaber lingeri i høj kvalitet og flatterende designs. Du kan med fordel samle dig en hel fræk garderobe fra det populære mærke.

Onesize modellen svarer til en størrelse 36-42. Størrelsen passer dig, der bruger en B-C skål. Du kan derudover også mål dig for at se, hvordan størrelsen passer dig. En onesize passer en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Modellen fås også i plus size.

Vægt90 g
Farve

Sort

Materiale

93% nylon, 7% spandex

Størrelse

One size

Mærke

Baci

Oversigt

  • Catsuit med hofteholder og strømper
  • Flot mønster og pasform
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Blonde Catsuit med Hofteholder”