Baci Blonde BH-sæt i Sort og Lilla

DKK 259,00

  • Feminint lingerisæt med fine detaljer
  • Pyntet med sorte blonder og lilla sløjfer
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Pirrende Baci blonde BH-sæt i sort og lilla

Denne feminine sag er perfekt til en aften i romantikkens tegn. Ifør dig dette Baci blonde BH-sæt i sort og lilla, og du vil være uimodståelig. Sættet består af en BH uden wire med en racerback, der giver god støtte. Både foran og bagpå er BH’en prydet med fine lilla sløjfer.

Trussen matcher naturligvis BH’en med flotte blondesider og lilla detaljer både foran og bagpå. Særligt når du vender ryggen til, vil dette lingerisæt byde på en positiv overraskelse. Trussen har et forførende net af stropper, der indrammer balderne, og lader dig være helt åben bagtil.

Feminin skønhed og frækhed

Sættet her er perfekt til dig, der søger sexet lingeri, der udstråler både skønhed og frækhed. Baci blonde BH-sæt i sort og lilla byder den heldige beskuer på fine sløjfer og blonder, men gemmer også på frække overraskelser.

Udover at du vil se yderst forførende ud, så vil du også føle dig godt tilpas. Både BH og trusser er lavet i et strækbart materiale, der er rart at have på, og som sikrer dig en god pasform. Derudover kan BH’ens stropper justeres, så den sidder helt rigtigt på dig.

God pasform med den rigtige størrelse

Man kommer langt med et strækbart materiale og et design, der er skabt til at fremhæve og forme dine fortrin. Derudover kan du få lingeri fra Baci i flere forskellige størrelse. Dette Baci blonde BH-sæt i sort og lilla fås i to størrelser. Størrelse S/M (str. 36-38) svarer til en A-B skål, en omkreds på 81-86 cm, et taljemål på 61-66 cm og et hoftemål på 86-91 cm.

Størrelse M/L (str. 38-40) svarer til en B-C skål, en omkreds på 91-97 cm, et taljemål på 71-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Mål din omkreds lige under barmen samt talje og hofte for at finde den rette størrelse.

Vægt130 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Feminint lingerisæt med fine detaljer
  • Pyntet med sorte blonder og lilla sløjfer
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Blonde BH-sæt i Sort og Lilla”