Baci Blonde BH Sæt i Rød

DKK 145,00

  • Lingerisæt med BH, trusser og strømpestropper
  • G-streng er justerbar og bundløs
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27053 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Lingerisæt med BH, trusser og strømpestropper
  • G-streng er justerbar og bundløs
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Beskrivelse

Forførende Baci blonde BH sæt i rød

Med dette frække røde sæt fra Baci Lingeri, har du en sikker vinder, når det kommer til forførelsens kunst. Du vil uden tvivl have din partners fulde opmærksomhed, når du træder frem i et Baci blonde BH sæt i rød.

Lingerisættet består af BH, bundløs G-streng og stropper til strømper. BH’en er en halterneck, der bindes i nakken og har ekstra stropper, der går over brysterne for et særligt frækt look. Den bundløse G-streng har en fin flæsekant i blonder på forstykket. Stropperne til strømperne er regulerbare.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Rød er lidenskabens farve

Et rødt lingerisæt er bare lidt ekstra frækt. Og med dette Baci blonde BH sæt i rød kan du tilpasse og justere pasformen, så det sidder helt rigtigt på lige præcis din krop. BH’en bindes i nakken og på ryggen, som du derfor kan få til at sidde godt.

Men også trussen kan tilpasses. Bagpå er stropperne regulerbare. Stropperne der fungerer som strømpeholdere, kan tages af trussen, så du kan bruge den alene. Men ønsker du at tilføje et par strømper til dit outfit, kan du sætte dem på og justere deres længde.

Komfortabel og justerbar

Baci Lingeri skaber designs, der er komfortable såvel som sexet. Derfor er dette lingerisæt også lavet i et strækbart materiale og med flere muligheder for at justere og tilpasse designet til din krop. Modellen kommer i en onesize størrelse, der passer størrelserne 36-42.

Du kan med fordel måle dig selv, for at se om denne onesize passer til dig. Størrelsen passer en B-C skål, en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Detaljer
Vægt90 g
Farve

Rød

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Blonde BH Sæt i Rød”