Baci BH Sæt med Corsage – PRISVINDER

DKK 229,00

  • Lingerisæt med corsagebånd
  • Elegant med sorte blonder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27050 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 4890808165973

Baci BH sæt med corsage – forførende blonder

Føl dig frækkere end nogensinde før med et Baci BH sæt med corsage. Det forførende blonde sæt fremhæver og former dine fortrin på smukkeste vis og gør dig helt uimodståelig. Brug det frække lingerisæt under en kjole i byen og giv din partner en glædelig overraskelse sidst på aften.

Lingerisættet består af en balconette BH, der lukkes foran, en gennemsigtig G-streng med blondedetaljer, en corsage i blonde og med mulighed for tilpasning på ryggen samt justerbare og aftagelige stropper til strømper.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Få den rette pasform

Med dette lingerisæt får du flere muligheder for at tilpasse og justere pasformen, så det kommer til at sidde helt rigtigt på dig. Til at starte med kan du regulere BH’ens stropper. Det kan hjælpe dig med at få den til at sidde helt rigtigt, så den også fremhæver dine bryster på den ønskede måde.

Derudover kan strømpestropperne også reguleres, så de passer til de strømper, du vælger. Du kan naturligvis også bruge sættet uden strømper og fjerne stropperne. Sidst men ikke mindst har corsagen hele 3 justeringsmuligheder på ryggen.

Baci Lingeri – frække designs til dig

Baci Lingeri er et fransk mærke, der skaber forførende frække designs til lige netop din krop. Du får altid mulighed for at justere og tilpasse lingerisættet, så det sidder så godt som muligt på dig. Derudover er Baci BH sæt med corsage også fremstillet i et strækbart materiale, der følger dine former uden at stramme.

Baci BH sæt med corsage er en størrelse onesize svarende til str. 36-42 og en B-C skål. Størrelsen passer til en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Modellen fås også i en plus size størrelse svarende til str. 44-50.

Vægt150 g
Farve

Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

  • Lingerisæt med corsagebånd
  • Elegant med sorte blonder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci BH Sæt med Corsage – PRISVINDER”