Baci At Your Service French Maid Kostume

DKK 299,00

  • Frækt og afslørende stuepige kostume
  • Kostume med negligé, forklæde og halsbånd
  • Negligé i wetlook
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E25254 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808125007

Baci At Your Service french maid kostume

Gør legen i soveværelset endnu mere pirrende med et Baci At Your Service french maid kostume. Det forførende outfit vil gøre rollespillet ekstra frækt, og du vil hurtigt leve dig ind i rollen som den særligt hjælpsomme og servicerende stuepige.

Kostumet består af en yderst afslørende dragt. Negligéen har et wetlook, der gør den sexet og som står flot til de hvide flæser, der pynter halsbåndet og forklædet. Toppen bindes med bindebånd i nakken og på ryggen. Forklædet bindes ligeledes bagpå.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et pirrende stuepige kostume

Baci stuepige kostume er perfekt til dig, der har en særlig fræk overraskelse i tankerne til din partner. Måske er der en særlig fantasi, der skal udleves. Uanset hvad vil kostumet sikre, at aften får en god start og helt sikkert også en glædelig afslutning.

Kostumet er fremstillet i et meget elastisk materiale. Dette gør, at det tætsiddende look ikke kommer til at stramme. Med i det frække stuepige kostume får du negligéen, forklæde og halsbånd. Gør looket komplet med et par selvsiddende strømper, høje hæle og en pirrende fjerkost.

Tilpas kostumet til din krop

Som altid leverer Baci Lingeri et produkt, der er designet til at tilpasse sig din kropsform. Baci At Your Service french maid kostume er lavet i et strækbart materiale, der følger dine former. Derudover bindes kostumet med bindebånd ved både nakken, ryggen og hofterne, som derfor også kan tilpasses og justeres.

Baci stuepige kostume er en onesize model. Denne størrelse svarer til str. 36-42 og en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt230 g
Farve

Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Størrelse

One size

Indhold

Top med ærmer, ternet nederdel

Mærke

Baci

Oversigt

  • Frækt og afslørende stuepige kostume
  • Kostume med negligé, forklæde og halsbånd
  • Negligé i wetlook
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci At Your Service French Maid Kostume”