Autoblow A.I. Blowjob Maskine

DKK 1.649,00 DKK 1.290,00

 • En blowjob maskine med kunstig intelligens
 • A.I. indstilling der altid giver unik stimulering
 • Indstillinger bygger på virkelige blowjob-teknikker
 • 3 gange mere kraftig end forrige modeller
 • 10 indstillinger med 10 hastigheder
 • Pause knap – Start der hvor du slap

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5972520000 Kategorier: , , , , , GTIN: 704751344825

Autoblow A.I. – markedets bedste blowjob maskine

Autoblow er mærket, der ønsker at revolutionerer markedet for sexlegetøj til mænd. Med Autoblow A.I (Artificial Intelligence el. kunstig intelligens) får du 10 varierende indstillinger, der til sammen stimulerer 250 forskellige punkter på penis. Alle indstillingerne er udviklet med udgangspunkt i en grundig research af forskellige blowjob-teknikker. 

Silikone mundstykket føres op og ned automatisk, når maskinen starter. Du kan vælge mellem 10 forskellige stimuleringer, der hver især kan justeres med 10 hastigheder. Autoblow A.I. maskinen leveres med et rillet sleeve med mundåbning, og den er let at rengøre efter brug.

Sådan bruger du din Autoblow A.I.

Selvom denne blowjob maskine bruger den nyeste teknologi og har mange indstillinger, er den ikke svær at bruge. Det simple interface består af fire knapper, der er tydeligt markeret. Du lærer derfor hurtigt at starte, pause og skifte indstillinger. For at komme godt i gang skal du naturligvis huske at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme.

Herefter trykker du blot på start. Brug videre-knappen til at skifte mellem de 10 indstillinger og juster hver indstilling i hastighed med +/- knapperne. Den 10. indstilling er den særlige A.I. indstilling, der hver gang vil give dig en helt unik stimulering.

En blowjob maskine med kunstig intelligens

Autoblow A.I. har 10 forskellige indstillinger. De første 9 er baseret på hver deres blowjob-teknik. Holdet bag blowjobmaskinen har gennemset over 1000 timers video for at finde frem til og reproducere de mest brugte blowjob-teknikker. Derfor kan du helt sikkert også finde en teknik, der virker for dig.

Den sidste indstilling er den såkaldte A.I. indstilling. Når du vælger denne, vil du hver gang opleve en ny stimulering. Den er nemlig lavet med kunstig intelligens, så den blander teknikkerne fra de andre indstillinger. Den varierende og unikke stimulering fra gang til gang giver dig en realistisk blowjob-oplevelse, som ingen anden blowjob maskine kan give dig.

Autoblow vil blæse dig omkuld

Lige meget om du er nybegynder eller erfaren, når det kommer til onaniprodukter, vil Autoblow A.I. garanteret være noget for dig. Det er en maskine, som kan give dig et virkelig realistisk blowjob, mens du ikke skal gøre andet end at holde den. Det bliver faktisk ikke nemmere. Læn dig tilbage og nyd den fantastiske og frække følelse.

Maskinen er blevet opgraderet i forhold til sine forgængere. Du får derfor en blowjob maskine, der larmer 50% mindre end forrige modeller, men er 3 gange mere kraftig. Maskinen er udstyret med en industriel kvalitetsmotor, der er bygget til at holde.

Et penissleeve i blød silikone

Bag alt maskineriet finder du et sleeve fremstillet af silkeblød silikone og med en rillet inderside. Sleevet føles fantastisk, når det sammen med vandbaseret glidecreme føres op og ned over penis. Sleevet kan naturligvis tages ud af maskinen for nem rengøring.

Det medfølgende sleeve er designet til at føles som en rigtig mund. Derfor er ydersiden naturligvis også formet som en mund. Sleevet er meget strækbart og har en indre diameter, der går op til 5,2 cm. Blowjob maskinen kan derfor bruges af stort set alle mænd uanset penisstørrelse.

Sådan gør du din Autoblow A.I. ren

Det er næsten overraskende nemt at rengøre din Autoblow A.I., men det er også vigtigt, at du gør det grundigt efter hver brug. For at rengøre den, skal du tage selve sleevet ud af maskinen og vaske det med varmt vand og gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Hvis du vil passe godt på det bløde silikone, skal det behandles med et renewing powder. Dette pulver bevarer silikonesleevet bløde overflade. Når sleevet er rent og tørt, kan du putte det i en plastikpose med pulveret. Ryst posen og sørg for at pulveret bliver fordelt udover hele sleevet.

Vægt 2036 g
Strøm

Stikkontakt

Længde

24 cm

Indsætbar længde

20 cm

Indre diameter

1 cm (kan strækkes op til 5,2 cm)

Materiale

Silikone, ABS

Indstillinger

10 indstillinger der kan justeres med 10 hastigheder

Farve

Hvid

Vandtæt

Nej (sleevet kan tages ud)

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Autoblow

Vejledning

Før brug

 1. Sæt maskinen i stikkontakten
 2. Brug en vandbaseret glidecreme på indersiden af sleevet, ved åbningen og på penis
 3. Tænd på on-knappen
 4. Skift mellem de 10 forskellige indstillinger
 5. Juster hver enkel indstilling med +/- knapperne
 6. Tryk på pause-knappen for at stoppe stimuleringen midlertidigt

Efter brug

 1. Sluk på off-knappen
 2. Tag sleevet ud og vask med varmt vand og rensespray til sexlegetøj
 3. Brug en renewing powder når sleevet er tørt

Oversigt

 • En blowjob maskine med kunstig intelligens
 • A.I. indstilling der altid giver unik stimulering
 • Indstillinger bygger på virkelige blowjob-teknikker
 • 3 gange mere kraftig end forrige modeller
 • 10 indstillinger med 10 hastigheder
 • Pause knap – Start der hvor du slap

Læs Mere

X