Autoblow A.I. Blowjob Maskine

DKK 1.290,00

 • En blowjobmaskine med kunstig intelligens – Få det blowjob du drømmer om!
 • A.I. indstilling der altid giver unik stimulering
 • Indstillinger bygger på virkelige blowjob-teknikker
 • Redesignet motor, der er 50% mere støjsvag end Autoblow 2, men er 3 gange mere kraftfuld!
 • 10 indstillinger med 10 hastigheder
 • Pause knap – Start der hvor du slap

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5972520000 Kategorier: , , , , , Tag: GTIN: 704751344825

Autoblow A.I. – markedets bedste blowjob maskine

Autoblow er mærket, der ønsker at revolutionere markedet for sexlegetøj til mænd. Med Autoblow A.I (Artificial Intelligence el. kunstig intelligens) får du 10 varierende indstillinger, der til sammen stimulerer 250 forskellige punkter på penis. Alle indstillingerne er udviklet med udgangspunkt i en grundig research af forskellige blowjob-teknikker. 

Silikone mundstykket føres automatisk op og ned, når maskinen starter. Du kan vælge mellem 10 forskellige stimuleringer, der hver især kan justeres med 10 hastigheder. Autoblow A.I. maskinen leveres med et rillet sleeve med mundåbning, der kan tages ud for let rengøring.

Sådan bruger du din Autoblow A.I.

Selvom denne blowjob maskine bruger den nyeste teknologi og har mange indstillinger, er den ikke svær at bruge. Det simple interface består af fire knapper, der er tydeligt markeret. Du lærer derfor hurtigt at starte, pause og skifte indstillinger. For at komme godt i gang skal du naturligvis huske at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme.

Herefter trykker du blot på start. Brug videre-knappen til at skifte mellem de 10 indstillinger og juster hver indstilling i hastighed med +/- knapperne. Den 10. indstilling er den særlige A.I. indstilling, der hver gang vil give dig en helt unik stimulering.

En blowjob maskine med kunstig intelligens

Autoblow A.I. har 10 forskellige indstillinger. De første 9 er baseret på hver deres blowjob-teknik. Holdet bag blowjobmaskinen har gennemset over 1000 timers video for at finde frem til og reproducere de mest brugte blowjob-teknikker. Derfor kan du helt sikkert også finde en teknik, der virker for dig.

Den sidste indstilling er den såkaldte A.I. indstilling. Når du vælger denne, vil du hver gang opleve en ny stimulering. Den er nemlig lavet med kunstig intelligens, så den blander teknikkerne fra de andre indstillinger. Den varierende og unikke stimulering fra gang til gang giver dig en realistisk blowjob-oplevelse, som ingen anden blowjobmaskine kan give dig.

Autoblow vil blæse dig omkuld

Lige meget om du er nybegynder eller erfaren, når det kommer til onaniprodukter, vil Autoblow A.I. garanteret være noget for dig. Det er en maskine, som kan give dig et virkelig realistisk blowjob, mens du ikke skal gøre andet end at holde den. Det bliver faktisk ikke nemmere. Læn dig tilbage og nyd den fantastiske og frække følelse.

Maskinen er blevet opgraderet i forhold til sine forgængere. Du får derfor en blowjobmaskine, der larmer 50% mindre, end forrige modeller, men er 3 gange mere kraftig. Maskinen er udstyret med en industriel kvalitetsmotor, der er bygget til at holde.

Et penissleeve i blød silikone

Bag alt maskineriet finder du et sleeve fremstillet af silkeblød silikone og med en rillet inderside. Sleevet føles fantastisk, når det sammen med vandbaseret glidecreme føres op og ned over penis. Sleevet kan naturligvis tages ud af maskinen for nem rengøring.

Det medfølgende sleeve er designet til at føles som en rigtig mund. Derfor er ydersiden naturligvis også formet som en mund. Sleevet er meget strækbart og har en indre diameter, der går op til 5,2 cm. Blowjobmaskinen kan derfor bruges af stort set alle mænd uanset penisstørrelse.

Sådan gør du din Autoblow A.I. ren

Det er næsten overraskende nemt at rengøre din Autoblow A.I., men det er også vigtigt, at du gør det grundigt efter hver brug. For at rengøre den skal du tage selve sleevet ud af maskinen og vaske det med varmt vand og gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Hvis du vil passe godt på det bløde silikone, skal det behandles med et renewing powder. Dette pulver bevarer silikonesleevets bløde overflade. Når sleevet er rent og tørt, kan du putte det i en plastikpose med pulveret. Ryst posen og sørg for at pulveret bliver fordelt udover hele sleevet.

Vægt2036 g
Strøm

Stikkontakt

Længde

24 cm

Indsætbar længde

20 cm

Indre diameter

1 cm (kan strækkes op til 5,2 cm)

Materiale

Silikone, ABS

Indstillinger

10 indstillinger der kan justeres med 10 hastigheder

Farve

Hvid

Vandtæt

Nej (sleevet kan tages ud)

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Autoblow

Vejledning

Før brug

 1. Sæt maskinen i stikkontakten
 2. Brug en vandbaseret glidecreme på indersiden af sleevet, ved åbningen og på penis
 3. Tænd på on-knappen
 4. Skift mellem de 10 forskellige indstillinger
 5. Juster hver enkel indstilling med +/- knapperne
 6. Tryk på pause-knappen for at stoppe stimuleringen midlertidigt

Efter brug

 1. Sluk på off-knappen
 2. Tag sleevet ud og vask med varmt vand og rensespray til sexlegetøj
 3. Brug en renewing powder når sleevet er tørt

Oversigt

 • En blowjobmaskine med kunstig intelligens – Få det blowjob du drømmer om!
 • A.I. indstilling der altid giver unik stimulering
 • Indstillinger bygger på virkelige blowjob-teknikker
 • Redesignet motor, der er 50% mere støjsvag end Autoblow 2, men er 3 gange mere kraftfuld!
 • 10 indstillinger med 10 hastigheder
 • Pause knap – Start der hvor du slap

Læs Mere

3 anmeldelser af Autoblow A.I. Blowjob Maskine

 1. Mogens

  Den er perfekt!
  Den er helt perfekt til mig. Jeg kunne forstille mig at det kommer meget an på om sleevet passer en hvorvidt man får en god oplevelse eller ej. Men må sige at jeg er alt andet end skuffet. Virkelig kraftig motor der bare bliver ved og ved og elsker den vilde A.I. funktion.

 2. Klaus

  Ikke noget for mig
  Det virkede ikke rigtig. Prøvede de forskellige funktioner og det var rart men kom ikke…

 3. Jonas

  Stor og klodset men
  Den er ikke nogen skønhed men den kan stadig bruges. Må sige at det også tog noget tid at blive gode venner med den. Nogle af programmerne virkede, andre slet ikke. Det er meget enten eller. Synes dog kvaliteten virker til at være god (hvilket den også skal være til den pris) og tror at den med mere træning kan blive en fast del min rutine.

Tilføj en anmeldelse af varen