Autoblow 2+ XT B Blowjob Maskine

DKK 799,00

 • Mød den første RIGTIGE alternativ til det traditionelle blowjob
 • Læn dig tilbage og lad Autoblow 2+ XT gøre arbejdet for dig
 • Autoblow 2+ XT har ikke brug for batterier. Sæt den bare i en stikkontakt – Bare rolig, den er designet det til at være sikker
 • Denne er med et B sleeve, som er det næst strammeste sleeve – Kan udskiftes til både A og C sleeve
 • Vi anbefaler altid glidecreme sammen med for en bedre oplevelse

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Prøv Autoblow 2+ XT B for en naturtro blowjob oplevelse

Dette luksus blowjob apparat fra Autoblow er til den krævende mand, hvor kun det bedste er godt nok. Denne model er en opgraderet og forbedret version af tidligere. En Autoblow 2+ XT (Extra Tight) giver dig en realistisk følelse, og du kan nyde et lækkert og pirrende blowjob, lige præcis når du ønsker det.

I det robuste kabinets indre befinder der sig en kraftig motor, som bevæger den stabile affjedring med perlebesatte gribearme op og ned. Dertil anbringes et sleeve til penis i denne affjedring. Sleevet kan tages ud for nem rengøring.

Perfekt pasform med elastisk sleeve

Sleevet der sidder i Autoblow 2+ XT B, er lavet af et blødt materiale, der gør, at stimuleringen føles realistisk. Udvendigt er åbningen formet som en mund, så du kan mærke, hvordan læberne strammer om penis. Udover at være udtageligt, så er sleevet også super elastisk.

Det elastiske sleeve gør, at du vil få en stram og stimulerende oplevelse, når du bruger blowjobmaskinen. Det fleksible materiale er også med til, at du lettere kan føre penis ind i sleevet. Dertil kræver det selvfølgelig, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Passer sleevets størrelse ikke fås det også i en størrelse A (sælges både med og uden maskine).

Flere fordele ved en Autoblow 2+ XT B

Der er flere fordele ved at vælge den smarte og automatiske Autoblow 2+ XT B fremfor andre onaniprodukter. Her får du nemlig en håndfri stimulering, hvor du nemt kan læne dig tilbage og lade den kraftfulde motor gøre hele arbejdet. Og der er virkelig tale om en motor, der kan noget.

Der sidder en robust industrimotor i blowjobmaskinen, der sørger for, at du får den stimulering, du søger. Når først du har trykket på tænd-knappen, vil den blive ved og ved, indtil du når dit klimaks. Det anbefales selvfølgelig, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med den for at opnå den bedste stimulering.

Vægt1500 g
Strøm

Stikkontakt

Materiale

ABS-plast og TPE

Farve

Hvid

Størrelse

3,5-4,5 cm i Ø (10-14 cm i omkreds)

Mærke

Autoblow

Oversigt

 • Mød den første RIGTIGE alternativ til det traditionelle blowjob
 • Læn dig tilbage og lad Autoblow 2+ XT gøre arbejdet for dig
 • Autoblow 2+ XT har ikke brug for batterier. Sæt den bare i en stikkontakt – Bare rolig, den er designet det til at være sikker
 • Denne er med et B sleeve, som er det næst strammeste sleeve – Kan udskiftes til både A og C sleeve
 • Vi anbefaler altid glidecreme sammen med for en bedre oplevelse

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Smør vandbaseret glidecreme på penis og åbning af sleeve
 2. Tænd maskinen og nyd de stimulerende bevægelser

Efter brug

 1. Tag sleevet ud af maskinen og skyl det grundigt rent i varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj for at fjerne alle bakterier
 3. Sørg for at sleevet er helt tørt inden du sætter det tilbage i maskinen

4 anmeldelser af Autoblow 2+ XT B Blowjob Maskine

 1. Jens

  Vild opfindelse 😀
  Er stadig ret overrasket over at der findes en blowjobmaskine! Og må sige at den har potentiale. Den er selvfølgelig lidt stor og klodset, men når man har fundet sig til rette med den er den ret vild. Den er dog ikke en særlig diskret opfindelse, hvorfor den heller ikke lander på mere end 4 stjerner.

 2. lars

  En larmende fornøjelse
  Hvis ikke larm går dig på så er det sikkert fint. Det er bare alt for distraherende for mig.

 3. Amir

  Kan noget men ikke alt
  Den kan helt sikkert noget. Det føles rart når den er i gang og det er et stort plus at den bare kan blive ved og ved. Larmen er dog ret irriterende og det kan jo ikke rigtig sammenlignes med den ægte vare.

 4. Tommy

  Bedre end forventet
  Min kone er ikke vild med at give blowjob så som trøst gav hun mig denne her. Den virker fint og er faktisk bedre end jeg forventede. Den larmer dog ret meget så er ikke så romantisk i dobbeltsengen.

Tilføj en anmeldelse af varen