Asymmetrisk minikjole i guld

DKK 450,00 DKK 99,00

 • Asymmetrisk ærme hvilket giver et flot og anderledes udtryk
 • Guld Farve med guld glimmer i stoffet
 • Lårkort
 • En smule længere bagtil end fortil så numsen ikke stritter (for meget) ud
 • Brug den både til hverdag og til fest

Læs Mere.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Kender du det, at du aldrig kan finde ud af hvad du skal have på, når du er på vej ud af døren? Så har vi løsningen til dig her, for med en smuk asymmetrisk minikjole i guld har du en kjole til enhver anledning. Den falder flot ned over dine former og komplementerer hofter og barm. 

Golden eye asymmetrisk minikjole i guld

Uanset om du skal i byen med veninderne, til en fed privatfest eller skal til en familiekomsammen, så kan du bruge smuk kjole som denne. Du vil med garanti høste al opmærksomheden, for den er gudesmuk. Farven er noget særligt i sig selv, men udover farven så er der også et lag glimmer i, hvilket bare får den til at stråle endnu mere. Det asymmetriske ærme overlader noget til fantasien, og alligevel får man lidt bar skulder at se, hvilket er virkelig frækt. Den smyger sig over din krop og man ser tydeligt både hofter, bagdel og barm. Vil du skille dig ud, så se med her:

 • Asymmetrisk ærme hvilket giver et flot og anderledes udtryk
 • Guld Farve med guld glimmer i stoffet
 • Lårkort
 • En smule længere bagtil end fortil så numsen ikke stritter (for meget) ud
 • Brug den både til hverdag og til fest

Sætter du et par selvsiddende strømper til eller et par strømpebukser og et par høje hæle så har du et komplet sæt tøj til en god aften. Tager du en lille jakke ud over eller en cardigan, så kan du bruge den til mere formelle lejligheder også. Det store løse ærme på kjolen kan godt puttes ind i cardigan ærmet, hvis du er lidt forsigtig, og på den måde kan den bruges både til uformelle og mere formelle anledninger.

Skil dig ud i mængden i en minikjole

Hvorfor ligne alle andre, hvis man kan skille sig ud fra mængden? Du vil helt sikkert ikke møde andre i denne kjole, hvis du kommer i en asymmetrisk minikjole i guld. Den er nemlig noget helt særligt og kan ikke købes særlig mange steder, hvilket også gør den aldeles eksklusiv. Guld Farven gør den også speciel og glimmeret der er i lige sådan. Skal du til en større fest, en nytårsaften eller et jubilæum så passer en kjole som denne også fuldstændig perfekt. Den er nemlig fin og festlig uden at være kedelig. Den viser og fremhæver dine former, men den er ikke for afslørende, hvilket man oftest gerne vil undgå, især hvis festen er med en masse familiemedlemmer.

Skal du derimod til en fest med gode venner og måske dit crush, så kan du gøre den mere lårkort, for at vise dine smukke ben. Har du noget makeup med glimmer i, så kan du også smøre lidt på arme og ben, og på den måde fanger lyset de helt rette steder på kroppen, og gør den endnu mere lækker. Det hele handler om, hvordan du styler din kjole. For du kan både gøre den casual og mere fræk og udfordrende.  

Vil du gøre noget ekstra ud af dig selv, så kan du også tage en corsage på rundt om taljen. De fås både i den model, hvor der er noget for brysterne, men de findes også uden. Du kan derfor selv vælge hvilket look, som du går efter. Tager du et corsage i faux leather, så får du et råt og cool look sammen med det lidt mere fine fra kjolen.

Skab et sejt look med en asymmetrisk minikjole i guld

Der er også andre måder, hvorpå man kan skabe et cool og sejt look. Du kan nemlig sammensætte nyt tøj med gammelt og dermed få helt nye former for tøj, også selv det bare er gammelt tøj som du bruger på en ny måde. 

På samme måde kan du gøre med smykker. Bruger du store og markante smykker med din kjole, så kan det give et helt andet udtryk end hvis du ikke bruger nogen. Det kan man gøre både ved øreringe og halskæder eller måske et bælte i taljen. Det kan både pynte, men det kan også opfriske kjolen på en helt ny måde. 

Vaskeanvisning:

Vask den kun hvis nødvendigt. Den kan ikke tåle hård varme og vi anbefaler derfor, at den udelukkende håndvaskes. Hvis den er blevet beskidt og alligevel trænger til en maskinvask, så brug et skåneprogram for at beskytte kjolen mest muligt. Den kan eventuelt også hænges op udenfor i den frisk luft, hvis det er fordi den lugter.

Detaljer:

Materiale: 90% polyester, 10% elastane
Farve: Guld farvet med glimmer
Mærke: Chilirose

Vægt 200 g
Størrelser

S/M, L/XL

Mærke

Chilirose

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.