Argus Strap On Dildo Sæt med Harness og Realistisk Dildo på 24 cm

DKK 349,00

  • Høj kvalitets strap-on sæt med aftagelig dildo i lys hudfarve – realistisk udseende og følelse på 24 cm
  • Dildoen er lavet i blød PVC, der gør den fleksibel – måler 4 cm i bredden
  • Den sorte harness er lavet i slidstærkt nylon og har en max længde på 110 cm – bæltets bredde er 2,3 cm – ringen har en bredde på 4,5 cm

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): AT001053 Kategori: Tag:

Argus strap on dildo sæt

Med dette strap-on dildo sæt får du alt, hvad du skal bruge. Sættet indeholder en justerbar harness med bløde sider samt en realistisk dildo. Dildoen kan skiftes ud, så du kan bruge harness, med præcis den dildo du ønsker.

Argus strap on dildo sæt er perfekt til parret, der ønsker at prøve noget nyt i soveværelset eller som ønsker at opgradere udstyret. Både harness og dildo er af en god kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

Sådan bruger du din harness og strap-on dildo

Før du skal bruge sættet første gang, kan det være en god idé at tilpasse harness. Harness kan justeres i størrelsen flere steder, så du kan få den til at sidde godt. Det er vigtigt, at den sidder rigtigt, da det sikrer dig den rette støtte, og gør, at dildoen sidder mere stabilt fast.

Når harness er tilpasset sættes dildoen fast i den fleksible gummiring. Dildoen skal bruges sammen med en god vandbaseret glidecreme. Skal den bruges til anal penetrering, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug.

Justerbar harness med realistisk dildo

Argus strap on dildo sæt indeholder en justerbar harness samt en realistisk dildo med sugekop. Sættet giver dig og din partner rig mulighed for at eksperimentere. Dildoen kan også bruges håndholdt, eller I kan anvende den kraftige sugekop på enhver jævn overflade.

Dildoen er fremstillet i et blødt PVC-materiale, der giver en autentisk oplevelse sammen med det naturtro design med tydelige årer og markeret penishoved. Harness er fremstillet af kunstlæder og har en bred rygstøtte, der sørger for komfortabel og god støtte, når den er i brug.

Rengøring af Argus strap on dildo sæt

Dildoen skal gøres ren efter brug. Det er ligeledes vigtigt at rengøre dildoen, hvis der skiftes mellem anal og vaginal penetrering. Dette gøres dog nemt med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj. Sørg for at skylle dildoen grundig ren og brug efterfølgende sprayen.

Harness kan gøres ren, hvis det er nødvendigt, med en hårdt opvreden klud. Når harness og dildo er ren og tør, kan sættet pakkes væk. Vi anbefaler, at dildoen opbevares i en stofpose, da det holder den ren, til næste gang I skal bruge den.

Vægt700 g
Materiale

Dildo: Blød PVC, Kunstlæder

Farve

Lys hudfarve, Sort

Længde

Dildo: 24 cm, Harness max: 110 cm

Bredde

Bælte: 2,3 cm, Dildo: 4 cm, Gummiring: 5 cm, Metalring: 4,5 cm

Mærke

Argus

Oversigt

  • Høj kvalitets strap-on sæt med aftagelig dildo i lys hudfarve – realistisk udseende og følelse på 24 cm
  • Dildoen er lavet i blød PVC, der gør den fleksibel – måler 4 cm i bredden
  • Den sorte harness er lavet i slidstærkt nylon og har en max længde på 110 cm – bæltets bredde er 2,3 cm – ringen har en bredde på 4,5 cm

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argus Strap On Dildo Sæt med Harness og Realistisk Dildo på 24 cm”