Argus Rocky Sort Sugekop Dildo på 25 cm

DKK 199,00

  • Realistisk sort sugekop dildo med blodåre og naturtro penishoved
  • Dildoen er 25 cm lang og 4 cm i bredden – Kan bruges som strap-on
  • Er lavet i pH-neutralt PVC

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): AT 001038 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Realistisk sort sugekop dildo med blodåre og naturtro penishoved
  • Dildoen er 25 cm lang og 4 cm i bredden – Kan bruges som strap-on
  • Er lavet i pH-neutralt PVC

Læs Mere

Beskrivelse

Argus Rocky sort sugekop dildo

Skal din dildo have et realistisk udseende og en smart sugekop i bunden? Så er denne Argus Rocky sort sugekop dildo helt perfekt. Den realistiske dildo har alle de detaljer, der gør den perfekt til at give dig en autentisk oplevelse.

Den har derudover udstyret med en kraftig sugekop, så du kan sætte den fast på enhver overflade. Det giver dig endnu flere muligheder, når det kommer til at nyde denne dildo. Dildoen er fremstillet af et blødt og pH-neutralt PVC-materiale, der ligeledes højner den naturtro oplevelse.

Sådan bruger du din sugekop dildo

Du kan bruge din sugekop dildo på mange forskellige måder. Det er netop det geniale med en dildo med sugekop. Den kan bruges til anal såvel som vaginal penetrering, og så kan den bruges i mange forskellige stillinger takket være den kraftige sugekop.

Dildoen kan også bruges som en strap-on. Sættes dildoen i en harness, der passer til dens diameter, kan du bruge den på din partner. Dildoen skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse. Skal den bruges analt, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Realistisk dildo med god fylde

Argus Rocky sort sugekop dildo har et realistisk udseende. Det vil sige, at du får en dildo med markeret årer langs skaftet såvel som et naturtro og markeret penishoved. Disse detaljer vil kun øge din nydelse, når du tager dildoen i brug.

Den har derudover også en særdeles god størrelse, der vil give en pirrende og fyldig oplevelse for de fleste. Dildoen har en fuld længde på 25 cm samt en diameter på 4 cm. Skal dildoen bruges analt, er størrelsen målrettet den mere øvet bruger.

Rengøring af Argus Rocky sort sugekop dildo

Det er vigtigt, at du gør dit sexlegetøj rent efter brug. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse og er med til at øge sexlegetøjets levetid. Det er dog både nemt og hurtigt at gøre en dildo som denne ren.

Efter brug skyller du din grundigt i varmt vand. Brug herefter en rengøringsspray til sexlegetøj. Når dildoen er ren og tør, kan du pakke den væk. Brug gerne en stofpose til opbevaring. Det holder støv væk fra dildoen, mens den ligger i skuffen.

Detaljer
Vægt700 g
Materiale

Dildo: Blød PVC

Farve

Sort

Længde

25 cm

Bredde

4 cm

Mærke

Argus

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argus Rocky Sort Sugekop Dildo på 25 cm”