Argus Perica Sugekop Dildo med Kugler på 24 cm

DKK 229,00

  • Realistisk sugekop dildo med kugler, naturtro penishoved og blodåre op langs dildoen, for et mere realistisk udseende og følelse
  • Dildoen er 4 cm i bredden og 24 cm i længden – Kan bruges som strap-on
  • Er lavet i pH-neutral PVC og vi anbefaler altid glidecreme sammen med

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): AT 001036 Kategorier: , , , Tag:

Argus Perica sugekop dildo

Leder du efter en klassisk sugekop dildo med et realistisk udseende. Så er du kommet til det helt rette sted. Denne Argus Perica sugekop dildo har et frækt og naturtro udseende, med alt hvad der hører til.

Derudover har den er god størrelse, der kan tilfredsstille de fleste. Dildoen er fremstillet af et blødt og pH-neutralt PVC-materiale. Materialet giver dildoen en realistisk følelse, der kun er med til at gøre din oplevelse endnu mere autentisk.

Sådan bruger du din sugekop dildo fra Argus

Det er naturligvis helt op til dig, hvordan du bruger din Argus Perica sugekop dildo. Der er nemlig en masse anvendelsesmuligheder at vælge imellem. Brug den til vaginal eller anal penetrering, eller kombiner den med en harness til pegging eller andre strap-on lege.

Uanset hvordan du bruger din sugekop dildo, anbefaler vi dog, at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. Skal dildoen bruges analt, anbefaler vi ligeledes en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug.

En realistisk dildo med mange muligheder

Det gode ved en dildo med sugekop er, at du kan bruge den på mange forskellige måder. Dildoen er sikker at bruge analt på grund af den brede bund, og du kan samtidig bruge sugekoppen til at sætte den fast på enhver flad og glat overflade.

Dildoen kan også bruges som strap-on. Ved at sætte dildoen i en strap-on harness, der passer til dildoens diameter, kan du bruge den analt eller vaginalt på din partner. Der er altså rig mulighed for at udforske og eksperimentere med denne sugekopsdildo.

Rengøring af Argus Perica sugekop dildo

Det er altid vigtigt, at du gør dit sexlegetøj rent efter brug. Det er særligt vigtigt, hvis du har tænkt dig at bruge din Argus Perica sugekop dildo både vaginalt og analt. Her anbefaler vi, at du rengøre dildoen med vand, efterfulgt af en rengøringsspray til sexlegetøj.

På den måde er du helt sikker på, at dildoen er ren. Når du har rengjort dit sexlegetøj, skal det ligeledes være helt tørt, inden du pakker det væk. Brug gerne en stofpose til opbevaring, da det holder støv og andet skidt væk, mens den ligger i skuffen.

Vægt700 g
Materiale

Dildo: Blød PVC

Farve

Lys hudfarve

Længde

24 cm

Bredde

Dildo: 4 cm

Mærke

Argus

Oversigt

  • Realistisk sugekop dildo med kugler, naturtro penishoved og blodåre op langs dildoen, for et mere realistisk udseende og følelse
  • Dildoen er 4 cm i bredden og 24 cm i længden – Kan bruges som strap-on
  • Er lavet i pH-neutral PVC og vi anbefaler altid glidecreme sammen med

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argus Perica Sugekop Dildo med Kugler på 24 cm”