Argus Joe Stor Sort Dildo med Sugekop og Kugler

DKK 279,00

  • Stor sort dildo med en brede på 5 cm og en længde på 22,5 cm
  • Realistisk udseende med kugler og blodårer samt sugekop
  • Kan bruges som strap-on – er lavet i blød PVC

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): AT 001040 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Stor sort dildo med en brede på 5 cm og en længde på 22,5 cm
  • Realistisk udseende med kugler og blodårer samt sugekop
  • Kan bruges som strap-on – er lavet i blød PVC

Læs Mere

Beskrivelse

Argus Joe stor sort dildo

En stor sort realistisk dildo med sugekop og kugler er for mange den perfekte dildo. Denne Argus Joe stor sort dildo er derfor et godt valg, hvis du er på jagt efter nyt sexlegetøj. Dildoen kan bruges på mange forskellige måder og er lavet i en lækker kvalitet.

Dildoen er fremstillet af et pH-neutralt PVC-materiale og føles dejlig blød. Materialet er med til at fuldende den autentiske oplevelse, som det realistiske design lægger op til. Dildoen er med kugler og sugekop og kan bruges både analt og vaginalt.

Sådan bruger du din dildo med sugekop og kugler

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge denne dildo med sugekop og kugler. Dildoen kan bruges som strap-on sammen med en passende harness. Eller du kan bruge den håndfrit takket være den kraftige sugekop i bunden.

Uanset om du anvender den håndholdt eller ej, kan du nyde den ved både anal og vaginal penetrering. Dildoen skal altid bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Ved anal brug anbefaler vi en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til formålet.

En fyldig oplevelse med det hele

Du kommer ikke til at mangle noget, når først du har en Argus Joe stor sort dildo derhjemme. Dildoen har et pirrende realistisk design med kugler, tydelige årer langs skaftet samt et markeret penishoved.

Dertil er den udstyret med en kraftig sugekop, så du kan sætte den fast på enhver jævn overflade. Sugekoppen gør den også harness-venlig, hvilket betyder, at du kan bruge den som strap-on.

Rengøring af Argus Joe stor sort dildo

Det er altid vigtigt at gøre sit sexlegetøj rent efter brug. Med den rette rengøring af dit sexlegetøj kan du nyde det i endnu længere tid og sørge for en god hygiejne imens. Det er både nemt og hurtigt at gøre denne dildo ren.

Efter brug skal dildoen rengøres i varmt vand. Brug efterfølgende en rengøringsspray til sexlegetøj. Når dildoen er både ren og tør, er den klar til at blive pakket væk. Vi anbefaler, at du bruger en stofpose til opbevaring. Det sikrer, at dildoen stadig er ren, næste gang du finder den frem.

Detaljer
Vægt700 g
Materiale

Dildo: Blød PVC

Farve

Sort

Længde

22,5 cm

Bredde

5 cm

Mærke

Argus

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argus Joe Stor Sort Dildo med Sugekop og Kugler”