Argus Gag Ball i Sort

DKK 69,00

  • Opnå komplet kontrol over din partner med en gag ball
  • Bolden har lufthuller, så det er lettere at trække vejret
  • Remmen er af PU læder og justerbar

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): AF 001005 Kategorier: ,

Argus gag ball i sort

Dominer din partner med en gag ball fra Argus. Med en gag ball er det dig, der bestemmer, hvornår din partner kan tale, og hvornår det kun er støn, der kan komme ud af munden.

Argus gag ball i sort er en klassisk gag ball med huller og justerbar rem. Hullerne gør det lettere at trække vejret med kuglen i munden og sikrer en behagelig leg. Med remmen kan den tilpasses, så den sidder rigtigt på både mænd og kvinder.

Pirrende leg med dominans

En gag ball er for mange et helt uundværligt stykke udstyr til deres leg med bondage og BDSM. Derfor kan du med god grund også kombinere brugen af en gag ball med brug af andet BDSM-udstyr.

Med kuglen i munden kan du dominere din partner, og den er derfor oplagt sammen med brug af bondage-udstyr som reb eller håndjern. Legen kan også gøres mere intens med brug af pisk, brystklemmer eller blindfold.

En justerbar gag ball

Hvem der skal bruge denne Argus gag ball i sort kommer naturligvis helt an på dynamikken i jeres BDSM-leg. Derfor har kuglen også en justerbar rem. Det er nemlig vigtigt, at kuglen sidder rigtigt, så den bliver på plads.

Remmen kan løsnes og strammes, så den kan bruges af både mænd og kvinder. Remmen er fremstillet af kunstigt læder, der giver udstyret det helt rigtige udseende til den frække leg med dominans og underkastelse.

Vægt165 g
Diameter

4,5 cm

Materiale

PVC, ABS

Farve

Sort

Oversigt

  • Opnå komplet kontrol over din partner med en gag ball
  • Bolden har lufthuller, så det er lettere at trække vejret
  • Remmen er af PU læder og justerbar

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argus Gag Ball i Sort”