Argus Draganche Realistisk Dildo på 25 cm

DKK 199,00

  • Høj kvalitets realistisk dildo i lys hudfarve og med naturtro penishoved samt blodåre
  • Dildoen er med sugekop og er 25 cm lang og 4 cm i bredden
  • Lavet i pH-neutral PVC – brug altid en vandbaseret glidecreme sammen med

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): AT 001037 Kategorier: , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Høj kvalitets realistisk dildo i lys hudfarve og med naturtro penishoved samt blodåre
  • Dildoen er med sugekop og er 25 cm lang og 4 cm i bredden
  • Lavet i pH-neutral PVC – brug altid en vandbaseret glidecreme sammen med

Læs Mere

Beskrivelse

Argus Draganche realistisk dildo

Skal din dildo være naturtro og byde på mange forskellige anvendelsesmuligheder? Så er det denne Argus Draganche realistisk dildo, du skal have fat i. Den er designet til at ligne den ægte vare – tilføjet nogle forbedringer selvfølgelig.

Dildoen er nemlig udstyret med en kraftig sugekop, som gør, at du kan bruge den og samtidig have hænderne fri til alt muligt andet. Dildoen er fremstillet i et pH-neutralt PVC-materiale, der er dejlig blødt, hvilket kun gør din oplevelse endnu mere autentisk.

Sådan bruger du din realistiske dildo

Du kan bruge din realistiske dildo med sugekop på mange forskellige måder. Sugekoppen gør nemlig, at du kan sætte dildoen fast på enhver jævn overflade. På den måde er der rig mulighed for at eksperimentere med den i forskellige stillinger.

Dildoen kan også anvendes som strap-on sammen med en passende harness. Den er ligeledes anvendelig til både anal og vaginal penetrering. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dildoen. Ved anal penetrering anbefaler vi en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug.

En naturtro dildo med sugekop

Med en Argus Draganche realistisk dildo får du et stykke sexlegetøj med det hele. Dildoens design er naturtro, idet den er udformet med markeret penishoved såvel som årer langs skaftet.

I bunden finder du en kraftig sugekop, der gør, at dildoen kan bruges håndfri såvel som sammen med en harness. Ønsker du at bruge dildoen som strap-on, skal du være opmærksom på, at din harness skal passe til dildoens diameter.

Rengøring af Argus Draganche realistisk dildo

Når du har brugt din dildo, skal den også gøres ren. Det er vigtigt for, at den er hygiejnisk at bruge igen og for, at dildoens materiale ikke ødelægges over tid. Dildoen rengøres nemt med varmt vand. Brug også gerne en rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Når dildoen er både ren og tør, er den klar til at blive pakket væk. Vi anbefaler, at du bruger en stofpose til opbevaring. På den måde sikrer du, at den også er ren, når du finder den frem igen. Alternativt kan du gøre den ren inden brug.

Detaljer
Vægt700 g
Materiale

Dildo: Blød PVC

Farve

Lys hudfarve

Længde

25 cm

Bredde

Dildo: 4 cm

Mærke

Argus

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argus Draganche Realistisk Dildo på 25 cm”