Anmeldelse: sugekop dildo – Her er de 5 bedste

anmeldelser sugekop dildo

En sugekop dildo er et smart og ikke mindst stimulerende redskab til dine solostunder. Vi har derfor anmeldt 5 af vores bedste sugekop dildoer. Lige netop en sugekop dildo er et vores bedst sælgende dildo produkter. Den kan bruges på mange forskellige måder og så kommer den i et varieret udvalg.

Hvorfor vælge en sugekop dildo?

Den er oplagt at bruge som man ville bruge en almindelig dildo, men er selvfølgelig også rigtig god at bruge sammen med en partner. Med det rette udstyr kan legen også blive ekstra sjov. Har du en harness kan du nemlig bruge din sugekop dildo som strap on. Herefter kan du give din partner en helt særlig stimulerende oplevelse.Du kan også udnytte sugekoppen, idet du kan sætte den fast på alle hårde overflader. Dermed kan du lege med din sugekop dildo helt uden at bruge hænderne og bruge den i flere forskellige stillinger. Det har været en stor fornøjelse af at teste disse 5 sugekop dildoer, og vi håber, at du vil læse med. Kommenter gerne hvad dine erfaringer er med en sugekop dildo.

dildo med sugekop i pink

Dildo med sugekop og kugler – TESTVINDER

Den første dildo i denne anmeldelse, er denne gode sugekop dildo med  kugler. Der er en god grund til, at den har fået prisvinder mærkatet, for den må siges at have en særdeles overkommelig pris! Den har en kinky og fræk lyserød farve, og den vil helt sikkert kunne tilfredsstille dig på alle tænkelige måder. 
Køb vores testvinder her

Den perfekte størrelse

Størrelsen har selvfølgelig en ret stor betydning i forhold til, hvilken dildo der passer dig. Denne her er 18 cm, hvoraf 12 cm kan indføres. Derudover er den 3,5 cm cm i diameter, hvilket heller ikke er så meget. Det er dog ikke kun en ulempe, for den er nemlig oplagt at bruge til analsex, eller hvis du er nybegynder i forhold til brug af dildo. Det kan være en god ide, at du bruger lidt tid på at få en helt klar fornemmelse af størrelsen. Brug gerne et målebånd derhjemme så du kan se, hvor meget 3,5 cm egentlig er. Udover størrelsen, så har farven faktisk også meget at sige for mange. Nogen foretrækker en realistisk hudfarve, mens andre ønsker de mere farverige modeller, som denne må siges at tilhøre. Det kan også være du, er helt ligeglad med farven. Hvis det kun er størrelsen, du går efter, kan du med fordel vælge den, der har de mål, du synes lyder rigtige for dig.

Rigtige kugler og realistisk udseende

Denne model har et realistisk udseende. Det vil sige, at den ligner en rigtig penis (hvis man lige ser bort fra farven), og derfor har et markeret penishoved, kugler samt årer langs skaftet. Igen er dette en smagssag om det er noget for dig.  Det kan være virkelig frækt, at den har kugler samt et naturtro penishoved. Og det betyder ikke kun noget for synets skyld. Strukturen med årene og penishovedet kan give dig større nydelse.Det kan dog være, at du skal være mere varsom med at inddrage en realistisk lignende dildo med ind i dobbeltsengen, når du har en mandlige partner. Generelt er det en god ide at diskutere med din partner, hvilket sexlegetøj du ønsker at inddrage i jeres fælles leg i soveværelset. Han skal jo ikke føle, at han bliver erstattet. 

Især god til

Sugekop dildoen her egner sig godt til mænd og kvinder samt par, der gerne vil have en god solid dildo med i dobbeltsengen. Den er ikke for stor, men heller ikke helt lille, og man kan derfor bruge den på mange forskellige måder. Denne sugekop dildo har kugler, og det er derfor det perfekte valg, hvis dette er et must for dig. De gør måske ikke så meget, når det kommer til stykket, men de ser nu flotte ud, og er ligesom bare med til at fuldende det realistiske look. 

Fordele:

 • God pris
 • Kinky pink farve
 • Lækkert materiale
 • Har Sugekop
 • Med kugler
 • Vandtæt
 • Realistisk udseende

Ulemper:

 • Der er umiddelbart ikke mange ulemper ved denne sag. Så skulle det da lige være størrelsen, hvis den er for lille til dig. Men det er en meget individuel ting.
Realistisk-Dildo-Med-Sugekop-225cm-Pink

Realistisk blød dildo – Den frække

Denne dildo er en af vores bedst sælgende. Og så har den en populær farve, når det kommer til sugekop dildoer – nemlig pink. Så er din yndlingsfarve pink eller lyserød, så har du et godt udvalg at vælge mellem. Der er tale om en sugekop dildo med en god mellemstørrelse, der har et væld af anvendelsesmuligheder, og som er lige perfekt til sololeg som frække stunder med din partner.
Køb den frække her

Tag din dildo med i bad

De fleste dildoer og vibratorer kan du efterhånden tage med i bad, og det gælder også samtlige af de sugekop dildoer i denne anmeldelse. Du skal selvfølgelig altid lige huske at tjekke det på det sexlegetøj, du har liggende derhjemme.Det vil nemlig altid fremgå at produktet, om det er vandtæt. Denne frække sag er 100% vandtæt, og du kan derfor uden problemer tage den med under bruseren eller bruge den til et ekstra afslappende karbad.Det kan kun anbefales, at man lige tager lidt tid til sig selv en gang imellem, og for eksempel tager et lækkert stykke sexlegetøj med i bad. Onani er en sund aktivitet, der kan modvirke stress, menstruationssmerter og hovedpine. Det har endda vist sig, at det kan give et bedre immunforsvar og øge din generelle sexlyst.Der er altså mange gode grunde til at sætte lidt ekstra tid af til en god omgang selvforkælelse. Og til dette formål kan du med fordel bruge denne dildo med sugekop, hvad end du tager den med i bad, i sengen eller på sofaen.

Et godt tip til dig, der skal have en sugekop dildo

Et godt tip er, at du faktisk udnytter den sugekop, der sidder i bunden af dildoen. Det er ikke altid at vores kunder  får udnyttede denne funktion, eller er opmærksom på alle de lækre fordele, der er ved en sugekop dildo. Skal du bruge dildoen til sololeg kan du nyde den i mange forskellige stillinger samt bruge den uden dine hænder.Det er vigtigt at overfladen du sætter den fast på er helt jævn. En glat væk i badeværelset, der også er en smule våd, er for eksempel et godt sted at sætte den fast. Herefter kan du bruge den til en fræk doggy style. Eller hvad med at sætte den fast på gulvet? Det kan altså godt betale sig at være en smule kreativ med en sugekop dildo. Når dine hænder er fri, kan du jo med fordel bruge dem til andre frække og tilfredsstillende ting.

Lækker blød dildo

Dildoen er lavet i et materiale, der både føles lækkert, giver god fleksibilitet og bevarer en fast kerne, der er nødvendig for den målrettede stimulering. Den er lavet i materialet TPR, hvilket giver et blødt og smidigt materiale.Vi anbefaler altid, at du bruger en god glidecreme sammen med din dildo. Når du bruger denne dildo, eller en af de andre i denne anmeldelse, skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Fordele:

 • Vandtæt
 • God størrelse (22,5 x 4 cm)
 • Blødt og fleksibelt materiale
 • Kan bruges til strap-on
 • Flot pink farve
 • uden ftalater og latex
 • CE-mærket

Ulemper:

 • Har ikke kugler
17,5cm Realistisk størrelse Dildo lille realistisk dildo

Lille realistisk dildo – Til begynderen

Den næste dildo er en lille og fin én. Derfor er den også perfekt til dig, der skal have fat i din første dildo, og har set dig lun på en sugekop dildo. Her får du nemlig alle fordelene ved en dildo med sugekop samt et realistisk udseende, blot i en mindre og måske mere overskuelig størrelse.

God begynder dildo

Denne sugekop dildo en rigtig god begynder dildo. Med en fuld længde på 17,5 cm, hvor af 15,5 cm kan indføres samt en diameter på 3 cm, kan de fleste være med her. Du kan derfor prøve, hvad en dildo kan gøre for dig, uden at skulle ud i en alt for stor størrelse.Du skal derfor vælge denne dildo, hvis du synes, størrelsen lyder helt rigtig til vaginal brug.

Brug den til dobbelt stimulering

Den lille størrelse gør selvfølgelig også dildoen perfekt til anal leg. Med denne funktion er dildoen altså også perfekt til dig, der er en smule mere erfaren med sexlegetøj.Brug den når du og din partner skal lege med fræk anal stimulering. Eller når du skal give dig selv en ekstra pirrende oplevelse. Husk at bruge godt med vandbaseret glidecreme når du bruger sexlegetøj til anal penetrering. Det vil gøre det meget mere behageligt og nemmere at indfører dildoen.Det er også muligt at bruge den til at opleve den intense dobbelt stimulering. Brug dildoen analt mens din partner tager dig vaginalt. Det vil uden tvivl gøre denne dildo til din nye bedste ven.

Fordele:

 • Lille i størrelsen (god begynder dildo)
 • Realistisk udseende med lys hudfarve
 • Sugekop
 • Materiale der føles blødt og lækkert
 • Vandtæt
 • CE-mærket

Ulemper:

 • Kan ikke bruges som strap-on
 • Sugekoppen er ikke så kraftig
Fun Factory Bouncer dildo med sugekop

Sugekop dildo med bevægelige kugler – Den populære

Denne frække sag kan en ting eller to. Du får en god størrelse dildo med sugekop, der kan bruges til strap on og gøre legen endnu mere kinky. Dildoen er derudover udstyret med tre bevægelige kugler, der gør oplevelsen til noget helt særligt og unikt.
Køb den populære dildo her

En fantasi om en strap-on oplevelse

Har du frække strap-on fantasier? Så er denne sugekop dildo helt perfekt. Det eneste du har brug for, er en harness, og vupti så har du alt, hvad du skal bruge for at give din partner en helt særlig oplevelse.En strap-on kan bruges af mange par, og kan være en kinky oplevelse, der kan pifte sexlivet op. Er du blevet mere nysgerrig på, hvad en strap on kan give dig og din partner så tjek vores udvalg lige her.

Dildo med bevægelige kugler

Dildoen hedder bouncer og er ret unik. Den stimulerer nemlig ikke kun med sin størrelse og bølget design. De bevægelige kugler inden i giver en dejlig rumlende fornemmelse, der er noget helt andet, end det andre dildoer kan. Dildoen er altså ekstra stimulerende uden vibrationer.De bevægelige kugler giver en mere naturlig og organisk form for stimulering, da kuglerne følger dine bevægelser. Det er altså dine bevægelser, der bestemmer, hvor vild stimuleringen skal være. Kuglerne kan derudover stimulere forskelligt alt efter, hvor meget og hvordan du bevæger dig.

En god og alsidig størrelse

Dildoen her er egnet til de fleste. Den er 18 cm i længden og 4 cm i diameter. Det er altså en størrelse, som de flest kan være med på, og som samtidig også er stor nok til at give den fylde og stimulering, som de fleste efterspørger.Materialet er det hudvenlige og bløde medicinske silikone, der også hurtigt tilpasser dig hudens temperatur. Det er ligeledes en sugekop dildo, som er ftalat- og latexfri, og derfor behøver du ikke at bekymre dig om unødvendig kemi, eller hvis du skulle have allergi overfor latex.

Fordele:

 • Materiale der føles blødt
 • Lækker sort farve
 • Kan bruges som strap-on
 • Vandtæt
 • God størrelse
 • CE-mærket
 • ftalat- og latexfri

Ulemper:

 • Har ikke kugler
Argus Rocky sort sugekop dildo

Stor sort realistisk dildo – Til den erfarne

Den femte og sidste sugekop dildo i denne anmeldelse, er også den største. Man kan vidst godt sige at vi har gemt det bedste til sidste – hvis altså størrelse imponerer dig. Den er virkelig fræk og har en størrelse, der med garanti vil fylde dig helt ud.
køb den realistiske dildo her

Stor, større, størst

Er du vild med store dildoer? Så er det denne, du skal have fat i. Den er hele 25 cm i længden, hvor langt det meste kan indføres, og så er den 4 cm i diameter. Derfor kan den også for nogle se lidt skræmmende ud. Men når det kommer til de større sugekop dildoer, handler det ofte om at bruge nok glidecreme. Derudover er tålmodighed også en vigtig dyd.Er det din første store sugekop dildo, kan det godt være, det tager et par forsøg, inden det helt lykkedes dig at bruge den optimalt. Men det er altså øvelsen værd, da du vil få en helt særlig og fyldig oplevelse, som de færreste virkelige mænd er udstyret til at give.

Vilde sololege

Du vil uden tvivl kunne få nogle vilde sololege med denne frække sag ved din side. Sugekop dildoer er bare smart, når det kommer til onani, da det giver dig flere muligheder for at lege med stillinger, og så lader det selvfølgelig dine hænder være fri til andre frække ting.At dette er en sugekop dildo er også ret smart, når man ser på størrelsen. Det kan nemlig gøre det nemmere at overskue den fyldige krabat. Du kan for eksempel sætte den på gulvet, hvorefter du glider ned over den i dit eget tempo. Du kan også sætte den på væggen.Der er helt sikkert en stilling, der fungerer bedre for dig, og det handler derfor om at finde den, der gør det nemmest for dig at bruge denne sugekop dildo.Er du erfaren, når det kommer til anal stimulering, kan du selvfølgelig også bruge denne sag. Her vil du få en vild og fyldig oplevelse, du sjældent har prøvet før.

Fordele:

 • Stor størrelse (perfekt til den erfarne)
 • Farven
 • Lækkert og blødt materiale
 • Realistisk udseende
 • ftalat- og latexfri
 • CE-mærket
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Størrelsen er måske ikke for alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *