Anmeldelse – King Cock

king cock anmeldelse

Leder du efter en realistisk dildo? Så er det en King Cock dildo, du skal have fingrene i. Den amerikanske producent af King Cock hedder Pipedream, og de laver nogle enormt realistiske og fyldige dildoer. Vi ser, som navnet også indikerer, King Cock som den ukronede konge på markedet for dildoer. Du finder ikke mere virkelighedstro, større og fyldigere dildoer på markedet.

Find en fyldig dildo

For at gøre det hele lidt nemmere for dig har vi i denne anmeldelse fokus på vores populære produkter fra King Cock. Du kan heri læse mere om, hvordan de forskellige dildoer fungerer samt hvilke fordele og ulemper, der kan være ved dem. Du kan se vores udvalg af King Cock lige her.

King Cock with balls med kugler og sugekop

King Cock 14” Cock with Balls – Den store king size

Ja, denne kæmpe dildo måler hele 35,6 cm i længden og 6 cm i diameter. Så hvis du er ude efter en kæmpe dildo, der virkelig kan fylde dig ud, så har du altså fundet den. En meget imponerende størrelse penis med faste kugler og realistiske detaljer. Vi kan vidst rolig kalde den kongen af dildoerne i denne anmeldelse.

Køb king size modellen her

En fyldig oplevelse

Hvis du gerne vil have en realistisk dildo både i udseende og følelse, så er denne helt perfekt. Den er håndlavet med fokus på de realistiske detaljer i form af tydelige årer, markeret penishoved, skaft og faste kugler, der giver dig den mest realistiske oplevelse, du kan forestille dig. Den kraftfulde sugekop på dildoen kan sættes på næsten alle glatte og faste overflader. På den måde bliver den håndfri, hvilket kan give en endnu mere realistisk følelse, når du bruger den. Du kan f.eks. sætte den fast på en stol, et gulv eller en væg, så du kan ride den eller tage den forfra eller bagfra, uden at du skal holde ved den. Den er vandtæt, så du kan endda bruge den under bruseren. Den kan også bruges i en strap-on harness, hvor sugekoppen bruges til at spænde den fast med, så du kan give din partner en ordentlig tur.

Vores anbefalinger til brug af en King Cock

Hvis du er øvet og erfaren med dildoer eller dyrker en masse sex, så kan du sagtens springe på den store king size, men hvis du ikke er så erfaren eller øvet, anbefaler vi, at du begynder med en mindre dildo end denne kæmpe sag. Vi anbefaler yderligere, at du primært bruger den til vaginal penetration. Vi skal selvfølgelig ikke bestemme, hvad du bruger dit sexlegetøj til, men vi vil gerne understrege, at vi kalder den ’den store king size’ af en grund.

Derfor er den mest oplagt at bruge til vaginal penetrering, men ønsker du at bruge den til analsex, så kan du også det, men det kræver en masse træning. Uanset om du bruger den vaginalt eller analt, er det en god idé at bruge en vandbaseret glidecreme. Det er bedst for dens silikoneoverflade, så den ikke bliver ødelagt. Det er godt at bruge glidecreme, når den er så stor, så du ikke får rifter. Materialet er King Cocks eget ”Fanta Flesh PVC”, og det er nemt at rengøre efter brug. Du kan rengøre den i varmt vand og skylle rester væk. Derefter kan du bruge en rengøringsspray til sexlegetøj og lade den tørre, inden du lægger den væk.

Fordele:

 • Realistisk penis med kugler
 • Blød overflade
 • Med sugekop
 • Kan bruges i strap-on harness
 • Til par eller sololeg
 • Vandtæt
 • Nem at rengøre efter brug
 • Ftalat- og latexfri

Ulemper:

 • Kræver erfaring med dildo
 • Kan efterlade rifter
king cock dildo 25,4 cm

King Cock 10” Cock with Balls – Den virkelighedstro

Er det første gang, du skal prøve en King Cock? Så kan vi anbefale denne dildo, der måler 25,4 cm i længden og 5 cm i diameter. Den virkelighedstro dildo har både kugler og sugekop, så du kan få den på alle mulige måder. King Cock laver de bedste kvalitetsdildoer på markedet.

Køb den realistiske model her

Mærk den ægte vare mellem benene

For begynderen kræver det en smule træning, fordi den er rigtig stor. Men når du har trænet lidt, vil du altså også mærke, hvordan den fylder dig helt ud og giver dig de vildeste orgasmer. For den erfarne eller øvede dildobruger kan du roligt give dig i kast med den store dildo. Det er den mest vellignende dildo på markedet, så du vil opleve en meget realistisk følelse, når du bruger den. De håndlavede detaljer får den næsten til at se virkelig ud, og størrelsen på den er også som en realistisk penis. Dens faste kugler, markerede penishoved og livagtige årer vil bringe din oplevelse så tæt som muligt på en rigtig penis.

Sådan kan du bruge en King Cock

Du kan bruge den til hyggetid med dig selv, eller du kan invitere din partner med og eksperimentere med den potente dildo. Den kan bruges både vaginalt og analt, og så kan den bruges i en strap-on harness.Den har en sugekop, der kan sættes på næsten alle faste og glatte overflader, og så kan du bruge den til at spænde din strap-on harness fast i. Så der er mange måder at bruge den på. Den er vandtæt, hvis du kunne tænke dig at bruge den under bruseren. Den er fremstillet i et særligt udviklet PVC, der har en blød overflade og føles fantastisk mod din hud.

Den kan nydes både vaginalt og analt, og uanset hvordan du bruger den, så kan det være en god idé at varme op med fingre eller en mindre dildo først. Vi anbefaler, at man bruger rigeligt af en vandbaseret glidecreme. Når du er færdig med at bruge din King Cock, skal du vaske den i varmt vand for at skylle rester væk. Det er en god idé at bruge en rengøringsspray til sexlegetøj, så du er sikker på, at den bliver helt ren. Lad den gerne tørre af, inden du lægger den væk.

Fordele:

 • Virkelighedstro størrelse
 • Realistisk dildo med kugler
 • Blød overflade
 • Med sugekop
 • Kan bruges i strap-on harness
 • Til par eller sololeg
 • Vandtæt
 • Nem at rengøre efter brug
 • Ftalat- og latexfri

Ulemper:

 • Kræver erfaring med dildo
30,5 cm King Cock With Balls, king cock dildo med kugler

King Cock 12” Cock with Balls – Den sorte

Leder du efter både længde og fylde? Så er det lige præcis denne dildo, du skal give dig i kast med. Den sorte dildo har nemlig en imponerende længde på 30,5 cm og 7,6 cm i diameter. Den giver dig derfor glæden ved at være fyldt helt ud, samtidig har den en god længde.

Køb den sorte model her

En dildo til den erfarne

Den har et tydeligt markeret penishoved, faste kugler og vellignende årer, der gør den enormt realistisk. Kan du også lide sort? Så er den et rigtig godt bud på en dildo, du skal have fingrene i. Du får det største udbytte ud af den, hvis du er erfaren med dildoer. Hvis du er nybegynder, vil vi anbefale, at du starter med en mindre dildo, da denne højst sandsynligt vil være for meget for dig.

Vores anbefalinger til brug af en King Cock

Uanset om du er ny eller øvet, så skal du huske at bruge glidecreme, når du leger med så stor en dildo. Du kan bruge den både vaginalt og analt, og den glider bare bedre og nemmere med glidecreme. Vi anbefaler også, at du kun bruger den analt, hvis du er øvet, da det kræver tid og tålmodighed at træne sig op til denne størrelse. Til denne dildo er det bedst at bruge en vandbaseret glidecreme. Den er fremstillet i særligt udviklet PVC, der føles blødt og lækkert på dig. Den har en hård midte og et blødt ydre, der kan give dig en målrettet stimulation. Når du er færdig med at bruge den, kan du nemt vaske den under varmt vand for at skylle eventuelle rester væk. Vi vil anbefale at bruge en rengøringsspray til sexlegetøj, så den bliver helt ren. Lad den tørre af, før du lægger den væk, så er den klar til næste dildoleg.

Med sugekop kan du bruge den håndfrit

Den kommer med sugekop, så den er nem at have med at gøre. Du kan sætte den fast på alle glatte og faste overflader, så du ikke behøver holde fast ved den, når du bruger den. Hvis du f.eks. sætter den fast på en stol, så kan du ride den. Du kan også sætte den fast på væggen i bruseren. Den er også vandtæt, så du kan få en ekstra våd og realistisk oplevelse. Den kan også bruges i en strap-on harness, du skal blot bruge sugekoppen til at spænde den fast med.

Fordele:

 • Realistisk dildo med kugler
 • Blød overflade
 • Med sugekop
 • Kan bruges i strap-on harness
 • Til par eller sololeg
 • Vandtæt
 • Nem at rengøre efter brug
 • Ftalat- og latexfri

Ulemper:

 • Kræver erfaring med dildo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *