Anmeldelse: Bondage udstyr

bondage reb og tape

Leder du efter det rette bondage udstyr? Og synes du også, det kan være lidt af en jungle at finde rundt i? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Altertystys.dk laver vi løbende anmeldelser af vores produkter, så du nemt kan vurdere, hvad der er det rigtige for dig.

Denne gang er det udvalgte produkter inden for bondage udstyr, vi har anmeldt. Hvis du læser med, kan du få mere at vide om de forskellige muligheder for fiksering, og lære mere om hvad mulige fordele og ulemper ved de forskellige produkter kan være.

Find det helt rette bondage udstyr

Herefter kan du let finde frem til det bondage udstyr, der matcher dine behov og lyster bedst. Vi har også lavet en overskuelig bondage guide, der viser dig alt, hvad du behøver til en fræk aften med bondage.

Fifty Shades of Grey bindesæt med blindfold

Testvinder – Fifty Shades of Grey bindesæt med blindfold

Vores alt overskyggende testvinder i denne omgang er og bliver Fifty Shades of Grey bindesæt med blindfold. Her får du alt hvad du behøver inden for bondage udstyr, og så er det endda i den bedste kvalitet. Du skal altså ikke bekymre dig om, at noget går i stykker eller den submissive partner slipper fri.

køb det her

Bindesættet består af ankel- og håndledsmanchetter, der er lavet af kunstlæder på ydersiden og satin på indersiden. Du kan derfor have manchetterne på i længere tid uden de skarver. De fire manchetter kan sættes sammen med hver deres strop, som dertil også er fæstnet sammen.

Stroppen skal under sengen, hvorefter din egen private seng forvandles til en vaskeægte bondageseng. Hele bindesættet er naturligvis justerbart, så det kan passe med din seng, og den der skal spændes fast. Sættet kommer også med et matchende blindfold, så den frække fiksering kan kombineres med kinky sanseberøvelse.

Fordele:

 • Bindesæt til fiksering af hænder og ankler
 • Medfølgende blindfold
 • Blød inderside på manchetter
 • Justerbar

Ulemper:

 • Passer til en seng, der er max. 180 cm bred
håndjern med lyserød plys

Til begynderen – Håndjern med lyserød plys

Er du eller din partner helt ny inden for den store verden af bondage, så bare rolig. Der findes naturligvis også en masse udstyr til jer. Vi anbefaler disse håndjern med plys i lyserød som et godt sted at begynde. De plyssede håndjern er rare at have på, og så giver den lyserøde farve dem et uskyldigt udseende, der kun gør dem frækkere.

køb dem her

Håndjernene kommer med to nøgler og har også en springlås. Denne sikrer, at du altid kan komme fri af håndjernene. Det kan også give en stor tryghed, hvis I for første gang skal kaste jer ud i leg med bondage og dominans. Håndjernene med plys kan selvfølgelig kombineres med lige præcis det bondage udstyr I ønsker. Det kunne for eksempel være et blindfold, pisk eller gag ball.

I kan også skrue legen lidt op med håndjernene. Plysset kan nemlig tages af, hvorefter I har et par lækre og klassiske håndjern i metal. Følelsen af metal mod huden kan give en mere pirrende følelse for den submissive partner, og det mere rå look, kan også tilføre legen noget ekstra.

Fordele:

 • Klassiske håndjern til bondage
 • Plysset kan tages af
 • Kommer i flere udgaver med forskelligt plys
 • Kommer med 2 nøgler
 • Har springlås for større sikkerhed

Ulemper:

 • Kan brydes ud af (kan være en ulempe for dem, der ønsker fuld fiksering)
armbinder

Til den erfarne – Armbinder i sort

Leder I efter det rette bondage udstyr, så I kan skrue op for legen? Så er det denne armbinder i sort, I skal have fat i. Den stramme spændetrøje til armene gør den submissive partner helt underdanig. Du vil have den fulde kontrol samtidig med, at du kan nyde synet af den kinky fiksering.

køb den her

Armbinderen sættes om armene mens de er samlet bag rygges. Herefter kan du stramme den til og justere remmene, så den sidder som den skal. I enden er der en D-ring, som gør, at du kan fiksere din partner yderligere med et reb eller en kæde.

Det er vigtigt, at selvom I er erfarne inden for bondage kunsten, at I hele tiden kommunikerer under legen. Armbinderen skal ikke være for stram, og skal ikke bæres for længe ad gangen. Det kan tage noget øvelse at blive helt vant til den.

Fordele:

 • Anderledes og stram fiksering
 • Mange muligheder for total fiksering
 • Kan kombineres med andet bondage udstyr

Ulemper:

 • Kan blive ubehagelig at bære efter noget tid
Det ultimative bondage sæt 10 dele

Bondage sæt 10 dele

Et bondage sæt som dette med hele 10 dele er ideelt til jer, der ønsker at eksperimentere med lidt af hvert, når det kommer til bondage. Sættet indeholder alt bondage udstyr, I skal bruge for at udforske legen med bondage, dominans og afstraffelse. I får blandt andet håndleds- og ankelmanchetter, pisk, gag-ball og blindfold.

køb det her

Det hele i sættet matcher selvfølgelig, og kommer i en lækker og klassisk bondage sort farve. Der findes mange af disse bondage sæt, men vi synes dette, er et af de bedste. Her får du nemlig et bredt udvalg af udstyr, som både passer til jer, der lige er begyndt med legen, såvel som udstyr til de mere erfarne.

Det betyder også, at det er et sæt I kan få mange glæder af, og som I kan blive ved med at udforske. Legen med bondage handler ofte om at udforske jeres grænser, og med et bondage sæt som dette, er der rig mulighed for dette.

Fordele:

 • Et samlet bondage udstyr sæt med 10 dele
 • Noget for begyndere såvel som erfarne
 • Alt i sættet er sort

Ulemper:

 • Sort er en klassisk farve, men det ville da have været rart med flere farve at vælge imellem
rødt satin blindfold

Rødt satin blindfold

Et klassisk rødt satin blindfold som dette kan bruges til flere ting, og er et næsten uundværligt stykke udstyr, når det kommer til blid bondage. Stoffet af satin gør det dejligt blødt og derfor også behageligt at have på, hvad end det er bundet rundt om hænderne eller bruges som blindfold.

køb det her

Satin båndet fås også i sort, og du kan derfor vælge den farve, du synes bedst om. Hvis du har andet frækt bondage udstyr, kan du selvfølgelig også vælge den farve, så det matcher alt det andet du har.

I kan bruge båndet af satin alene eller kombinere det med andet udstyr. Legen kan gøres endnu frækkere ved at bruge lækre læder manchetter til håndleddene eller udforske BDSM leg endnu mere ved at bruge pisk eller måske nogle frække brystklemmer.

Fordele:

 • Dejlig blødt bånd i satin
 • Fås i rød og sort
 • Kan bruges som blindfold eller til fiksering

Ulemper:

 • Det er svært at finde en ulempe ved dette produkt. Det er alsidigt, og kan bruges af både nybegyndere og mere erfarne bondage udøvere
sort bondage Halsbånd

Bondage halsbånd med kæde

Med dette bondage halsbånd kan jeres dominans leg blive endnu mere kinky. Sæt halsbåndet om din submissive partner og før ham eller hende rundt, præcis som du ønsker det. Det sorte bånd vil gøre din partner helt lydig, og det vil samtidig give en pirrende følelse af underdanighed, til den der bærer det.

køb det her

Du kan selvfølgelig justere båndet. Det gøres nemt ved hjælpe af det spænde, som du også lukker båndet med. Halsbåndet har en ring, hvori du kan fastsætte den medfølgende kæde.

Halsbåndet er lavet i imiteret læder. Du får derfor det kinky læderlook, der passer perfekt ind i verden af dominans og bondage lege. Bondage halsbåndet er selvfølgelig nok i sig selv. Men det kan også være utrolig pirrende at bruge det sammen med andet bondage udstyr som ankel- og håndledsmanchetter, der ofte findes i samme sorte og læderlignende look.

Fordele:

 • Justerbart halsbånd med kæde
 • Matcher mange ankel- og håndledsmanchetter
 • Perfekt til fetich leg med puppy play

Ulemper:

 • Halsbåndets omkreds kan betyde at det bliver for små til nogle. Husk derfor altid at tjekke målene
Maske og gag ball i én

Maske og gag-ball i én

Er I klar til at skru intensiteten op på jeres leg med BDSM? Så har vi fundet det perfekte udstyr. Denne maske og gag-ball i én er den ultimative oplevelse af sanseberøvelse og underdanighed. Ønsker du at være i din partners totale kontrol, så er det dette bondage udstyr, du skal have fingrene i.

køb den her

Gag ball og maske bliver fastspændt idet du sætter seletøjet fast om din partner hoved. Der er naturligvis justerbar spænder, så det sidder som det skal. Der er tre spænder i alt. Du får derfor også en meget sikker fastgørelse af maske og gag-ball. Det er med til at gøre oplevelsen endnu mere intens.

Hele seletøjet samt blindfold og gag ball er lavet i et imiteret læder materiale. Det giver altså masken, det læderlook der hører sig til, når legen skal være ekstra kinky.

Fordele:

 • Justerbare remme
 • Lavet i imiteret læder (PVC)
 • Kan bruges med andet bondage udstyr

Ulemper:

 • Kan kun bruges, hvis produktets mål matcher dig
Bondage langt reb sort

Bondage reb i sort

Synes du, at håndjern og manchetter er lidt for kedelige? Så kan vi anbefale et bondage reb. Et reb er et klassisk bondage udstyr, og har et utal af anvendelsesmuligheder. Det kan gøre jeres leg endnu mere spændende. Rebet er lavet af 100% bomuld, og vil derfor føles dejlig blødt mod huden. Og så findes det også i rødt.

køb det her

Når I bruger reb til bondage, kræver det lidt mere øvelse. Det er nemlig vigtigt, at rebet bliver bundet så den submissive partner, får en følelse af fiksering. Samtidig er det også vigtigt at have for øje, at reb godt kan stramme sig yderligere. Hvis den bundne bevæger sine håndled, kan det stramme rebet endnu mere til, og det kan gå hen og blive for stramt.

Et bondage reb som dette vil vi derfor anbefale til jer, der har prøvet lidt og hvert inden for bondage før. Men er I klar på udfordringen, får I også et virkelig godt stykke legetøj. Rebet er 10 meter, så der er nok til lige præcis de knob, I ønsker at eksperimentere med.

Fordele:

 • Bondage reb i 100% bomuld
 • Fås i rød og sort
 • 10 meter langt

Ulemper:

 • Rebet kan blive for stramt
Spredestang til ankler og håndled

Spredestang til ankler og håndled

Denne her er lidt anderledes end mange andre bondage produkter. Her får du nemlig fire manchetter samlet på et bånd. Båndet gør, at I kan lege med nye fikseringer og sætte både hænder og fødder sammen.

køb den her

De fire manchetter har en blød inderside, der gør dem dejlig behagelige at have på. Så kan I fortsætte legen, så længe I ønsker. Manchetterne har velcro åbning og lukning, der gør det nemt at få dem af og på. Manchetter til håndled og ankler samlet på et bånd, giver mange sjove og kinky bondage muligheder.

Vi anbefaler dette bondage udstyr til alle, uanset om I er nybegyndere eller erfarne. Det er nemlig super nemt at bruge, og har uendelig mange anvendelsesmuligheder. I kan starte med blot at fiksere hænder eller fødder, eller I kan bruge alle fire manchetter på én gang. Båndet gør også, at du kan binde din partner fast om for eksempel et sengegærde eller andet.

Fordele:

 • Fire manchetter sat sammen med bånd
 • Blød inderside på alle manchetter
 • Nem åbning og luk med velcro

Ulemper:

 • Spredestangen er ikke fast, så den kan ikke bruges til at holde for eksempel fødderne adskilt
bad kitty Spandex maske med hul til mund

Bad Kitty spandex maske med hul til mund

I har måske prøvet et blindfold før? Måske var I vilde med den frække sanseberøvelse? I så fald kan I gå endnu videre med legen med denne Bad Kitty spandex maske. Masken dækker alt undtagen munden. På den måde får bæreren en intens følelse af sanseberøvelse, samtidig med at munden er fri til partnerens afbenyttelse.

køb den her

Masken kan være et virkelig frækt indslag i jeres bondage leg, da den submissive partner ikke vil vide hvor næste berøring kommer fra. Masken kan med fordel bruges sammen med en gag-ball, eller du kan bruge den frie mund til andre frække ting.

Mulighederne er mange. Og kombinere du den med bondage udstyr som reb eller håndjern, er der virkelig lagt i kakkelovnen til en kinky aften. Masken er onesize og meget elastisk. Både mænd og kvinder vil derfor kunne bruge masken.

Fordele:

 • Elastisk maske i spandex
 • Hul til munden
 • Er perfekt sammen med gag ball

Ulemper:

 • Fås ikke i andre farver end sort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.